Neler Yeni

msi rx460 4gb oc fan sorunu

mrckls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç Keleş
arkadaşlar merhabalar geçenlerde bir msi rx460 4gb oc bir ekran kartı aldım 4-5 gündür bir sorun yokken bir anda oyunlarda fan hızı 80 e çıkmaya başladı msi afterburnen dan onu oto moddan çıkarıp tekrar oto ya alınca düzeldi ama fan bir yere sürtüyormuş gibi bir ses çıkartmaya başladı arada bir titreme gibi sorunlar oldu pc kapalıyken fana ellediğimde fan sanki tan net sağlam deil gibiydi dönerken sallanıyor gibi bir ses çıkartıyor yaşayan varmı bilen varsa yardımcı olabilirmi

xragu

80+ Gold
arkadaşlar merhabalar geçenlerde bir msi rx460 4gb oc bir ekran kartı aldım 4-5 gündür bir sorun yokken bir anda oyunlarda fan hızı 80 e çıkmaya başladı msi afterburnen dan onu oto moddan çıkarıp tekrar oto ya alınca düzeldi ama fan bir yere sürtüyormuş gibi bir ses çıkartmaya başladı arada bir titreme gibi sorunlar oldu PC kapalıyken fana ellediğimde fan sanki tan net sağlam deil gibiydi dönerken sallanıyor gibi bir ses çıkartıyor yaşayan varmı bilen varsa yardımcı olabilirmi
bendede sapphire rx460 var fan hızını ayarlayamıyorum değişmiyor hep 3200rpm de dönüyor ve çok ses çıkarttıyor ama furmark testinde 50 dereceyi zor gördü

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
bendede sapphire rx460 var fan hızını ayarlayamıyorum değişmiyor hep 3200rpm de dönüyor ve çok ses çıkarttıyor ama furmark testinde 50 dereceyi zor gördü
Benim kasamın arka fanı 5k rpm'de çalışıyor sen düşün benim halimi :(

mrckls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla şu bir yere sürtme sesi cidden aşırı rahatsız edici titreme ve sürtme karışımı bir ses ilk yazıyı yazdığımda 5dk dır o ses vardı şuan düzeldi gibi ama pcyi tekrar kapatıp açınca tekrar olucağını düşünüyorum ne yapılabilir bu konuda bi şey bulamadım valla

mrckls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin için bir video yükledim bakarsanız ses bunun 3 katı falan fazla geliyor

Top Bottom