Kullanıyorum max 71 derece gördüm eğer kasanın hava akışı iyiyse hiç sorun olmazMsi rx570 armor almayı düşünüyorum corsair spec delta ile soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartının çok fazla ısındığına dair duyumlar aldım..
O kart 4 4'lük bir kart değil ama yinede hayırlı olsun.Msi rx570 armor almayı düşünüyorum corsair spec delta ile soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartının çok fazla ısındığına dair duyumlar aldım..
Dostum ben tek fanlı rx570 ile doğru fan ayarlarını yaparak yazın cehennem sıcağında 75 derece sabit arada 78 dereceyi gördüm. Korkulacak bir durum yok hayırlı olsun.Msi rx570 armor almayı düşünüyorum corsair spec delta ile soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartının çok fazla ısındığına dair duyumlar aldım..
Teşekkür ediyorum?Kullanıyorum max 71 derece gördüm eğer kasanın hava akışı iyiyse hiç sorun olmaz
Dostum ben tek fanlı rx570 ile doğru fan ayarlarını yaparak yazın cehennem sıcağında 75 derece sabit arada 78 dereceyi gördüm. Korkulacak bir durum yok hayırlı olsun.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ses konusunda nasıl?Kullanıyorum max 71 derece gördüm eğer kasanın hava akışı iyiyse hiç sorun olmaz
60 dereceye kadar fan dönmüyo zaten 60 derceden sonra da %25-30 ile döndüğü icin hiç ses çıkarmıyoSes konusunda nasıl?