Msi RX570 Armor

YnrAltan

80+
Reaksiyon skoru
18
Msi rx570 armor almayı düşünüyorum corsair spec delta ile soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartının çok fazla ısındığına dair duyumlar aldım..

Msi rx570 armor almayı düşünüyorum corsair spec delta ile soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartının çok fazla ısındığına dair duyumlar aldım..
Kullanıyorum max 71 derece gördüm eğer kasanın hava akışı iyiyse hiç sorun olmaz

kartta güzel kasada hayırlı olsun şimdiden

Msi armor modeli daha cok isiniyor diye duydum ben rog strix kullaniyorum isinma problemi ile pek karsilasmadim

O kart 4 4'lük bir kart değil ama yinede hayırlı olsun.

Dostum ben tek fanlı rx570 ile doğru fan ayarlarını yaparak yazın cehennem sıcağında 75 derece sabit arada 78 dereceyi gördüm. Korkulacak bir durum yok hayırlı olsun.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum ben tek fanlı rx570 ile doğru fan ayarlarını yaparak yazın cehennem sıcağında 75 derece sabit arada 78 dereceyi gördüm. Korkulacak bir durum yok hayırlı olsun.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ediyorum ?

Geri