MSI Sessiz Kalmadı Geri Dönüş Yaptılar

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277
Merhabalar arkadaşlar uzatmak istemiyorum Biliyorsunuzki dün ekran kartım yanmıştı sürücülerden sonra onarım bedeli istemişti sonradan kullanıcı hata demişlerdi sonradan bugün sabah saat 10 da aradılar beyfendi kusura bakmayın dediler 1 haziradan sonradan kargo şirketi gelecek dediler kapınıza 1 ay sonra kartınız alabilirsiniz dediler MSI Hakkında yanlış düşünmüşüm ciddien sessiz kalmadılar Kartın Aynısını 0 Gönderceklerini Söylediler Turkiyedeki MSI servis point gayet iyi yardımcı oldular baya :) Şans bu sonuçta teknoloji

Bence de MSI a yakışmazdı öyle yapsalar dı.
Hayırlı Olsun 🙂

Tebrikler. :)

Merhabalar arkadaşlar uzatmak istemiyorum Biliyorsunuzki dün ekran kartım yanmıştı sürücülerden sonra onarım bedeli istemişti sonradan kullanıcı hata demişlerdi sonradan bugün sabah saat 10 da aradılar beyfendi kusura bakmayın dediler 1 haziradan sonradan kargo şirketi gelecek dediler kapınıza 1 ay sonra kartınız alabilirsiniz dediler MSI Hakkında yanlış düşünmüşüm ciddien sessiz kalmadılar Kartın Aynısını 0 Gönderceklerini Söylediler Turkiyedeki MSI servis point gayet iyi yardımcı oldular baya :) Şans bu sonuçta teknoloji
hocam şimdiden hayırlı olsun valla çok sevindim :)

Anlaşılan forumdaki konulara bakan birileri var :) Kesinlikle Abdullah abi değil :D Tahminimce tabii çünkü ilk başta bunu söyleyip sonradan kusura bakmayın diyecek firma genel de olmuyor. Bana da asus yaptı aynısını anakartımda. Ram slotları bozuldu 3.ve 4. ram slotları sonra da kartın aynı parasında onarım bedeli dediler çok uğraştık aradık falan ama nafile...

MSI Gibi firmalar böyle bir şey yapmazdı zaten.

Hayırlı uğurlu olsun dostum , halledebildiğine sevindim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,275
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri