Msi teknik servisi

Reaksiyon skoru
72
Beyler laptopuma 1 tb harddisk aldım ve msinin servisi servispointe mail attım takmaya 250+kdv dediler ve 1-2 gün içinde teslim ediyorlarmış ben anlamıyorum bilgisayarcıda taktırsam garanti dışı kalırmı arıyıp servise sormalıyım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim laptop modelim MSI GL65 9SD-033XTR

Beyler laptopuma 1 tb harddisk aldım ve msinin servisi servispointe mail attım takmaya 250+kdv dediler ve 1-2 gün içinde teslim ediyorlarmış ben anlamıyorum bilgisayarcıda taktırsam garanti dışı kalırmı arıyıp servise sormalıyım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim laptop modelim MSI GL65 9SD-033XTR
Evet garanti dışı kalır altında "WARNING!" diye bir sticker olmalı ona zarar vermeden laptopu açmak mümkün değil.

Garanti dışı kalır başkası takarsa, çok umursamıyorsanız bilgisayarcıya taktırabilirsiniz.

Evet garanti dışı kalır altında "WARNING!" diye bir sticker olmalı ona zarar vermeden laptopu açmak mümkün değil.
Eminmisin bazı arkadaşlar kalmıyo diyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garanti dışı kalır başkası takarsa, çok umursamıyorsanız bilgisayarcıya taktırabilirsiniz.
Garanti dışı kalmasını istemiyorum

Altı üstü bir takma işine 250 tl nedir yaa. Bu satıcıların hepsi para kırma peşinde milletten. Ben olsam sinirlenir bilgisayarcının birine taktırırdım :D

Eminim altına bak laptopunun Warning diye sticker görüceksin altında vida var onu açmadan laptop açılamıyor açarsan da garanti dışı kalıyor.
Laptopun altı böyle
067B924A-F5F7-4F15-BF95-F57D81FB6A41.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,772
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri