O zaman bugün içersinde gelirOnaylandı yazıyor ve 24 saat geçti.
Hesabıma girip bakıyorum farklı bir şey yazması gerekiyor mu diye bir dakika.Hocam şuan şöyle gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
İncelemelerim silinmiş bir şey yazmıyor şu an bendeHocam şuan şöyle gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben mail atmadım direk site üzerinden gönderdim ve onaylandı.Hesabıma girip bakıyorum farklı bir şey yazması gerekiyor mu diye bir dakika.
Post automatically merged:
İncelemelerim silinmiş bir şey yazmıyor şu an bendeAma onaylandıysa gelir illa ki. Süre olarak bana bir haftada gelmiş sanırım ilk mail attığım zamanla bana ulaşması bir hafta sürmüş.
Birde siz ne zaman yaptınız acaba ?Hesabıma girip bakıyorum farklı bir şey yazması gerekiyor mu diye bir dakika.
İncelemelerim silinmiş bir şey yazmıyor şu an bendeAma onaylandıysa gelir illa ki. Süre olarak bana bir haftada gelmiş sanırım ilk mail attığım zamanla bana ulaşması bir hafta sürmüş.
ne kodu tam olarak?Arkadaşlar MSİ dan 25 $ lık steam kodunu alan var mı ?
Benim incelemem onaylandı da kod kaç günde geliyor ?
Bu şekilde. İşlemi 2019'da gerçekleştirdim.ne kodu tam olarak?
Hocam bi etkinlik var MSİ ın sayfasında ürününüzü kaydediyorsunuz sonra satın aldığınız internet mağazasında inceleme yorumu yapıyorsunuz sonra MSİ'a gönderiyorsunuz oda ödül olarak 25$ lık steam kodu gönderiyor.ne kodu tam olarak?
Tamamdır hocam sağolun bekleyelim bakalım onayladıklarına göre illaki gönderirler.Bu şekilde. İşlemi 2019'da gerçekleştirdim.
25 dolarmı 25 tl mi?Hocam bi etkinlik var MSİ ın sayfasında ürününüzü kaydediyorsunuz sonra satın aldığınız internet mağazasında inceleme yorumu yapıyorsunuz sonra MSİ'a gönderiyorsunuz oda ödül olarak 25$ lık steam kodu gönderiyor.
Tamamdır hocam sağolun bekleyelim bakalım onayladıklarına göre illaki gönderirler.