MSİ ürünü olanlar bakabilir mi ?

shpresoj

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Arkadaşlar MSİ dan 25 $ lık steam kodunu alan var mı ?
Benim incelemem onaylandı da kod kaç günde geliyor ?

24 saat içinde gelir eğer işlemleri doğru yaptıysan.

Onaylandı yazıyor ve 24 saat geçti.
O zaman bugün içersinde gelir :D 24 saat içinde geliyor normalde ama yoğunluk olmuş olabilir, teslim süresinin yazıyor olması lazım bir bakabilir misin?

Ne bu kod benim haberim yok?

O zaman bugün içersinde gelir :D 24 saat içinde geliyor normalde ama yoğunluk olmuş olabilir, teslim süresinin yazıyor olması lazım bir bakabilir misin?
Hocam şuan şöyle gözüküyor.
1602865002444.png

• Beğen
Reaksiyonlar: DobS
Alıntıyı görüntüle
Hesabıma girip bakıyorum farklı bir şey yazması gerekiyor mu diye bir dakika.
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
İncelemelerim silinmiş bir şey yazmıyor şu an bende :D Ama onaylandıysa gelir illa ki. Süre olarak bana bir haftada gelmiş sanırım ilk mail attığım zamanla bana ulaşması bir hafta sürmüş.

İncelemelerim silinmiş bir şey yazmıyor şu an bende :D Ama onaylandıysa gelir illa ki. Süre olarak bana bir haftada gelmiş sanırım ilk mail attığım zamanla bana ulaşması bir hafta sürmüş.
Hocam ben mail atmadım direk site üzerinden gönderdim ve onaylandı.

Birde siz ne zaman yaptınız acaba ?

Ekler

• resim_2020-10-16_192519.png
    resim_2020-10-16_192519.png
    85.7 KB · Hit: 35
ne kodu tam olarak?
Hocam bi etkinlik var MSİ ın sayfasında ürününüzü kaydediyorsunuz sonra satın aldığınız internet mağazasında inceleme yorumu yapıyorsunuz sonra MSİ'a gönderiyorsunuz oda ödül olarak 25$ lık steam kodu gönderiyor.

Bu şekilde. İşlemi 2019'da gerçekleştirdim.
Tamamdır hocam sağolun bekleyelim bakalım onayladıklarına göre illaki gönderirler.

• Beğen
Reaksiyonlar: DobS
Hocam bi etkinlik var MSİ ın sayfasında ürününüzü kaydediyorsunuz sonra satın aldığınız internet mağazasında inceleme yorumu yapıyorsunuz sonra MSİ'a gönderiyorsunuz oda ödül olarak 25$ lık steam kodu gönderiyor.

Tamamdır hocam sağolun bekleyelim bakalım onayladıklarına göre illaki gönderirler.
25 dolarmı 25 tl mi?

birde kampanya ne zamana kadar geçerlli ve ürünün yanımda olması lağazımmı?

1 hafta önce Incehesaptan MSI B550 Gaming Carbon WIFI anakart aldım. Bende bu 25 dolar kuponu alabilir miyim

Geri