MSI Vector HX16 AI mı? MSİ Vector 17 HX mi?

Arisxtrem

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar Almanya’da yaşamaktayım ve hem dersler hemde oyun için bir bilgisayar almaya karar verdim ancak kararsızım. Başlıktaki iki modelde karar kıldım açıkçası ancak sizdende bu modeller ve diğer modeller hakkında tavsiye alabilirim.
Linkleri aşağıya ekliyorum inceleyip tavsiye verirseniz sevinirim indirim var kaçırmak istemiyorum.

Msi sword

Msi 17HX

Msi Hx 16

Msi katana

Asus g16

Acer nitro v16

Teşekkürler

Bütçeniz el veriyorsa tabii ki 5070 Ti'lı Vector. 2. seçenek olarak da 4080'li model tercih edilebilir.

Merhaba arkadaşlar Almanya’da yaşamaktayım ve hem dersler hemde oyun için bir bilgisayar almaya karar verdim ancak kararsızım. Başlıktaki iki modelde karar kıldım açıkçası ancak sizdende bu modeller ve diğer modeller hakkında tavsiye alabilirim.
Linkleri aşağıya ekliyorum inceleyip tavsiye verirseniz sevinirim indirim var kaçırmak istemiyorum.

Msi sword

Msi 17HX

Msi Hx 16

Msi katana

Asus g16

Acer nitro v16

Teşekkürler
Ben olsam yeni nesli beklerdim ama eğer şuan lazımsa attığınız msi 17hx gayet güzel tercih.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz el veriyorsa tabii ki 5070 Ti'lı Vector. 2. seçenek olarak da 4080'li model tercih edilebilir.
Evet bu üründe güzel seçenek.

5070 ti li sistem pişman eder mi uzun vadede? Birde ekran boyutu olarak 17 inç ile 16 inç gözle görülür şekilde fark eder mi?

Ben olsam yeni nesli beklerdim ama eğer şuan lazımsa attığınız msi 17hx gayet güzel tercih.

Evet bu üründe güzel seçenek.
Hocam şimdi 4080 li sistem 2399 Euro 5070 li sistem 2039 Euro hangisi mantıklı bilemedim çok farkı var mıdır acaba ?

Geri