MSI Vector HX16 AI mı? MSİ Vector 17 HX mi?

Arisxtrem

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar Almanya’da yaşamaktayım ve hem dersler hemde oyun için bir bilgisayar almaya karar verdim ancak kararsızım. Başlıktaki iki modelde karar kıldım açıkçası ancak sizdende bu modeller ve diğer modeller hakkında tavsiye alabilirim.
Linkleri aşağıya ekliyorum inceleyip tavsiye verirseniz sevinirim indirim var kaçırmak istemiyorum.

Msi sword

Msi 17HX

Msi Hx 16

Msi katana

Asus g16

Acer nitro v16

Teşekkürler

Hem 16 hx 17 hx kullandım kesinlikle ekran olarak gözle görülür bir fark yok özellik bakımından 4080 daha iyi olur

Aradaki fiyat farkına değer mi hocam? 17HX daha üstün anladım bunu ancak değer mi bu fiyata ? Yani 16HX den vazgeçilip 17HX alınmaya değer mi ?
Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. Bildiğin gibi laptoplarda işlemci ve ekran kartı gibi bileşenlerin değişimini yapamıyorsun. Bence 17HX için hiç düşünme.

Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. Bildiğin gibi laptoplarda işlemci ve ekran kartı gibi bileşenlerin değişimini yapamıyorsun. Bence 17HX için hiç düşünme.
Peki hocam benim açıkçası uzun süreli kullanmama ihtimalim de var yani satabilirim kısa süre içinde. Avrupa piyasasında değer kaybı çok olur mu?

Bu arada başka tavsiyesi olan varsa arkadaşlar dinleyebilirim.

Geri