Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB 15.677

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
mehmet ali oğuz

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
hocam servise gitmiyor bir şey olursa iade ediyorsun paranı alıyorsun servise gönderme gibi bir şey yok. değişim de yok. ya iade ya kullanıyon
Hocam zaten bu ürünler yüksek teknoloji ürünleri cw çıkacak diye bir kaide yok. Olurda bir sıkıntı olursa amazon 2 sene boyunca para iadesi yapmıyor. Kaldı ki bu ürünlerin garantileri 4 seneye uzatıldı 3.sene servise yolladığında dönüşte 0 ürün vergisi ödetecek sana. Amazonda bile belli bir zamandan sonra gümrük vergisini iade etmiyor , dediğim gibi riskli bir iş.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bugün amazona sordum bana dedikleri 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz koşulsuz sonraki 2 yıl içersinde bir sorun olursa yollarsınız para iadesi olur dedeiler değişim onarım v.s yok dediler
Allah Allah güzelmiş o zaman ama fatura ücretini verecek zam gelince eski fiyatı verirler 😃

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Hocam zaten bu ürünler yüksek teknoloji ürünleri cw çıkacak diye bir kaide yok. Olurda bir sıkıntı olursa amazon 2 sene boyunca para iadesi yapmıyor. Kaldı ki bu ürünlerin garantileri 4 seneye uzatıldı 3.sene servise yolladığında dönüşte 0 ürün vergisi ödetecek sana. Amazonda bile belli bir zamandan sonra gümrük vergisini iade etmiyor , dediğim gibi riskli bir iş.
bugün amazona sordum bana dedikleri 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz koşulsuz sonraki 2 yıl içersinde bir sorun olursa yollarsınız para iadesi olur dedeiler değişim onarım v.s yok dediler. dediğim gibi onarım yok değişim yok sadece 2 yıl içerisinde iade hakkın var ama sorun olduğunda kullanıcı hatası olduğunda iade yok. kendi kendine bozulur v.s olursa iade ediliyor 2 yıl boyunca hakkın var ama değişm onarım hakkın yok. bugün sordum daha amazona git sor inanmazsan müşteri temsilcilerine bağlan sor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Allah güzelmiş o zaman ama fatura ücretini verecek zam gelince eski fiyatı verirler 😃
tabikide eski aldığın fiyattan verirler bide vermezlerse sadece alırken gümrük vergisini iade etmezler onun harici ekran kartının ücretinin tamamını veriyolarmış

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bugün amazona sordum bana dedikleri 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz koşulsuz sonraki 2 yıl içersinde bir sorun olursa yollarsınız para iadesi olur dedeiler değişim onarım v.s yok dediler. dediğim gibi onarım yok değişim yok sadece 2 yıl içerisinde iade hakkın var ama sorun olduğunda kullanıcı hatası olduğunda iade yok. kendi kendine bozulur v.s olursa iade ediliyor 2 yıl boyunca hakkın var ama değişm onarım hakkın yok. bugün sordum daha amazona git sor inanmazsan müşteri temsilcilerine bağlan sor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabikide eski aldığın fiyattan verirler bide vermezlerse sadece alırken gümrük vergisini iade etmezler onun harici ekran kartının ücretinin tamamını veriyolarmış
Hm anladım o da bişey hiç yoktan iyidir

SadeceSeyf

80+ Gold
Gümrük kanununu araştırın, yaklaşık 1 yıldır €150 üzeri ticari olarak değerlendiriliyor. Gümrük müşaviri ile çekim yapmanızı isteyebilirler o zaman da ek masraflar çıkar.
Ya hocam burada bir arkadasin kendi sayfası var satış yapıyor trendyolda falan ve başka biri daha 5 tane kart aldı adamlar geçti. Şans denemekten zarar gelmez

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar bu ekran kartının tahmini teslimat tarihi ne zaman yaziyordu acaba

SadeceSeyf

80+ Gold

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
mehmet ali oğuz