Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB 15.677

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
tr de 17500e ventus var o yüzden bana pek cazip gelmedi
ventus ıle gamıng x arasında kı kalıte farkı olmasa ventus neden ucuz olsun kardesım. kaldıkı gamıng x tr de 19600 tl den baslıyor resmi msi fsatıcı fıyatları o yuzden fıyat olarak 4k avantajlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon garantisini tr firmalarının garantisine tercih ederim deneyim sahibi olmayan arkadaşlar aşırı ön yargılı.
aynen öyle amazon u tahtakale esnafları ile karsılastırıyorlar sanırım :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
mehmet ali oğuz
hee okey :D inş gelir yakın zamanda normalde hızlı geliyor diye biliyorum ama

ventus soğutması 3x soğutması asus dualden bile daha kötü incelemelerine bakmıştım.
ventus ıle gamıng x arasında kı kalıte farkı olmasa ventus neden ucuz olsun kardesım. kaldıkı gamıng x tr de 19600 TL den baslıyor resmi msi fsatıcı fıyatları o yuzden fıyat olarak 4k avantajlı

aynen öyle amazon u tahtakale esnafları ile karsılastırıyorlar sanırım :D
Bırak açıklayamıyom ben hala ventus felan diyolar ürünü almıcak kesim bu müq indirime bile laf ediyor max tr genci satıcı amazon fiyat müq newegden bile ucuz ne bekliyorlar bilmiyorum fabrikadan halka satış fiyatı felan 😂 olabilir

ConquerorXIV

80+ Gold
hee okey :D inş gelir yakın zamanda normalde hızlı geliyor diye biliyorum ama

ventus soğutması 3x soğutması asus dualden bile daha kötü incelemelerine bakmıştım.
hiç zannetmiyorum hangi inceleme o atarsan baklayım bende.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Bırak açıklayamıyom ben hala ventus felan diyolar ürünü almıcak kesim bu müq indirime bile laf ediyor max tr genci satıcı amazon fiyat müq newegden bile ucuz ne bekliyorlar bilmiyorum fabrikadan halka satış fiyatı felan 😂 olabilir
almanya satıs fıyatı bu mdelın 680 euro cıvarında o yuzden 1000 tl daha pahalı aslında ama tr dekı fıyatlardan 4000 tl daha ucuz . almıyacaklar sadece param yok mal kötü muammelesi yapıyorlar

ConquerorXIV

80+ Gold
almanya satıs fıyatı bu mdelın 680 euro cıvarında o yuzden 1000 TL daha pahalı aslında ama tr dekı fıyatlardan 4000 TL daha ucuz . almıyacaklar sadece param yok mal kötü muammelesi yapıyorlar
aynen

1 sene sonra sıkıntısı çıktı diyelim iade ücreti ile 4060 alırsın sen

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
mehmet ali oğuz
almanya satıs fıyatı bu mdelın 680 euro cıvarında o yuzden 1000 TL daha pahalı aslında ama tr dekı fıyatlardan 4000 TL daha ucuz . almıyacaklar sadece param yok mal kötü muammelesi yapıyorlar
Bakalım 2 oldu amazon bu fiyata satıyor ilerleyen günlerde tekrar olabilir arkadaşın ilk indirimden aldığını hala kargoya vermemişler oda ilginç

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Bakalım 2 oldu amazon bu fiyata satıyor ilerleyen günlerde tekrar olabilir arkadaşın ilk indirimden aldığını hala kargoya vermemişler oda ilginç
evet tarih bellı degıl zaten daha

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
mehmet ali oğuz
valla hocam yazmıştım youtube 4 tane mi ne ekran kartı inceliyordu msı asus gigabyte bu 3 ü ama ekran kartı 4 tanemiydi neydi tam hatırlamıyorum
4070 modeli ısınan bir model değil en ucuzu bile alınabilir genede görsellik malzeme kalitesi ortada

ConquerorXIV

80+ Gold
valla hocam yazmıştım youtube 4 tane mi ne ekran kartı inceliyordu msı asus gigabyte bu 3 ü ama ekran kartı 4 tanemiydi neydi tam hatırlamıyorum
ne olduğu belirsiz inceleme kanalarına bakıp kart almıyorum ben. bende şuan ventus 3060 var. 1.5 sene bakım görmedi furmark %60 fanda 62 derece max. gamingx ile ventus aralarında aşırı fark yok

hala büyük bir indirim olmadığı kanaatindeyim. tr de sıfır 18600e gamıng x var onun 17.500e düşmesini bekliyorum ben şahsen

Son düzenleme:

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Garanti Durumu Hakkında bilgisi nedir sanırım tr garantisi yok
Tr garantisi yok , bu ürünlerde kötü olan şey amazon üzerinden yurtdışına servise gönderdiğinde ek ücret ödemezsin büyük ihtimalle ama ülke girişinde sıfır ürün almışsın gibi vergilendiriyor ekran kartını diye biliyorum. Zaten hassas bir ürün o yüzden riske değer mi bilemedim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Tr garantisi yok , bu ürünlerde kötü olan şey amazon üzerinden yurtdışına servise gönderdiğinde ek ücret ödemezsin büyük ihtimalle ama ülke girişinde sıfır ürün almışsın gibi vergilendiriyor ekran kartını diye biliyorum. Zaten hassas bir ürün o yüzden riske değer mi bilemedim.
hocam servise gitmiyor bir şey olursa iade ediyorsun paranı alıyorsun servise gönderme gibi bir şey yok. değişim de yok. ya iade ya kullanıyon

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam servise gitmiyor bir şey olursa iade ediyorsun paranı alıyorsun servise gönderme gibi bir şey yok. değişim de yok. ya iade ya kullanıyon
2 yıl mı para iadesi süresi knka 😂

Top Bottom