ConquerorXIV
80+ Gold
tr garantisi olmayan amazon almanya sonuç olarak, fiyat normal bence. ventus veya gaming modellerinin indirime girmesini beklemek daha mantıklı.
Dostum eyvallah sepete ekledim senin yazdığını görünce almadım yoksa almıştımkasa max 320mm alıyormuş ekran kartı 337mm
hocam şöyleki amazon 2 yıl garanti veriyor ürüne değişim yok ama ücret iadesi veriyor. 30 gün içerisinde direk iade edebiliyorsun 30 gün dışında 2 yıl amazon garanti veriyor kullanıcı hatası değilse alıyolar ücret iadeni yapıyolarmıştr garantisi olmayan amazon almanya sonuç olarak, fiyat normal bence. ventus veya gaming modellerinin indirime girmesini beklemek daha mantıklı.
aldığında zaten gümrük fiyatını ödüyorsun hocam amazonda sepete eklediğinde yazan fiyatı ödüyon başka ücret yok gümrükte v.sgümrük sıkıntı 150 euro üstü
amazon yine elinden geleni yapmış da neredeyse 16k ücrete kart alıyoruz 1 sene sonra diyelim sıkıntı çıktı gerçi msı da zor ama 1 sene sonra fiyatlar ne olur bilmiyoruz o yüzden fiyat çok uygun olmadan yd dan bir şey alınmaz fiyatı 14.5 olsa alırdım ben şahsen ama alanlara hayırlı olsun.hocam şöyleki amazon 2 yıl garanti veriyor ürüne değişim yok ama ücret iadesi veriyor. 30 gün içerisinde direk iade edebiliyorsun 30 gün dışında 2 yıl amazon garanti veriyor kullanıcı hatası değilse alıyolar ücret iadeni yapıyolarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldığında zaten gümrük fiyatını ödüyorsun hocam amazonda sepete eklediğinde yazan fiyatı ödüyon başka ücret yok gümrükte v.s
Gümrük kanununu araştırın, yaklaşık 1 yıldır €150 üzeri ticari olarak değerlendiriliyor. Gümrük müşaviri ile çekim yapmanızı isteyebilirler o zaman da ek masraflar çıkar.hocam şöyleki amazon 2 yıl garanti veriyor ürüne değişim yok ama ücret iadesi veriyor. 30 gün içerisinde direk iade edebiliyorsun 30 gün dışında 2 yıl amazon garanti veriyor kullanıcı hatası değilse alıyolar ücret iadeni yapıyolarmış
aldığında zaten gümrük fiyatını ödüyorsun hocam amazonda sepete eklediğinde yazan fiyatı ödüyon başka ücret yok gümrükte v.s
Al sat işlerine giricek kadar vaktim yok maalesefSatıp kar koyardın üstüne hayırlısı
Kardeşim araştırma yapmadan direk yorum yapma bayağı bir video var deneyimleyen insanlar var masraf olarak kargo incelenirse 300 400 tl bir inceleme ücreti çıkıyor onun harici ücret ödemiyorsun. 1 2 parça kağıt imzalatıp çıktı alıp mail atamıcaksan zaten bu fiyata ürün alma git vatandan alGümrük kanununu araştırın, yaklaşık 1 yıldır €150 üzeri ticari olarak değerlendiriliyor. Gümrük müşaviri ile çekim yapmanızı isteyebilirler o zaman da ek masraflar çıkar.
HayırlısıAl sat işlerine giricek kadar vaktim yok maalesef
hocam eğer öyle bir şey çıkarsa amazon öder merak etme amazon zaten yazıyor. fiyatın altında gümrük ücreti şu kadar diye çıkıyor ekleyince sepete hepsini ödüyorsun fazla çıkmaz çıksada amazon halleder hocam.Gümrük kanununu araştırın, yaklaşık 1 yıldır €150 üzeri ticari olarak değerlendiriliyor. Gümrük müşaviri ile çekim yapmanızı isteyebilirler o zaman da ek masraflar çıkar.
sanırım onada gerek yok amazonda Tc numaramız yazıyor onuda sanırım amazon hallediyora
Kardeşim araştırma yapmadan direk yorum yapma bayağı bir video var deneyimleyen insanlar var masraf olarak kargo incelenirse 300 400 TL bir inceleme ücreti çıkıyor onun harici ücret ödemiyorsun. 1 2 parça kağıt imzalatıp çıktı alıp mail atamıcaksan zaten bu fiyata ürün alma git vatandan al
Hayırlısı
Amazon hallediyor evet en kötü senaryoyu dedm 2 3 belge yolluyolar çıktı alıp doldurup geri mail atıyorsun neweeg de amazonda hiç takılmadan geçebilir takılsada 2 belge imzala doldurup geri mail atamıcaksan zaten almahocam eğer öyle bir şey çıkarsa amazon öder merak etme amazon zaten yazıyor. fiyatın altında gümrük ücreti şu kadar diye çıkıyor ekleyince sepete hepsini ödüyorsun fazla çıkmaz çıksada amazon halleder hocam.
sanırım onada gerek yok amazonda Tc numaramız yazıyor onuda sanırım amazon hallediyorfarklı satıcıdan alırsan amazon haricinde sanırım dediğin gibi mail atmak filan gerekiyor
Zotac ws gaming x bence 1k sı var temizbu arada al-sata gitmez bence çünkü 15-16 ya sıfır zotac tr garantili baya var piyasada alanların aklında bulunsun
newegg sıkıntı ya orda hiç olmuyor garantide amazon tr de amazon germany satarsa en azından paranı alabiliyonAmazon hallediyor evet en kötü senaryoyu dedm 2 3 belge yolluyolar çıktı alıp doldurup geri mail atıyorsun neweeg de amazonda hiç takılmadan geçebilir takılsada 2 belge imzala doldurup geri mail atamıcaksan zaten alma
Zotac ws gaming x bence 1k sı var temiz![]()