Neler Yeni

MSİ VİGOR GK 70 NASILDIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat
Esenlikler,olursa çok hoş olur dediğim cherry mx red switch Msi Vigor GK70 klavyeyi az önce ikinci elden aldım.Gamepower,rampage ürünlerine 500-800 ₺ arası vermektense ikinci el daha mantıklı geldi,900₺ aldım.Sıfır gibi tuşlarda aşınma dahi olmamış.Yorumlarınızı,fikir ve düşüncelerinizi alırım.

Ekler

• 6F7C03C5-B5D7-4D42-A647-B607CB93F6BF.jpeg
    6F7C03C5-B5D7-4D42-A647-B607CB93F6BF.jpeg
    442.1 KB · Hit: 71
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Msi ürünlerinin iyi bir yazılım desteği yok. Onun dışında iyidir diye düşünüyorum. Kendim neredeyse herşeyi msi sistem kullanıyorum.(Monitör, kasa, psu, anakart, fare) belki bende klavye de ekleyeceğim de yazılım olmadığı gerçeği değişmiyor. MSI Center uygulaması var ve berbat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi ürünlerinin iyi bir yazılım desteği yok. Onun dışında iyidir diye düşünüyorum. Kendim neredeyse herşeyi msi sistem kullanıyorum.(Monitör, kasa, psu, anakart, fare) belki bende klavye de ekleyeceğim de yazılım olmadığı gerçeği değişmiyor. MSI Center uygulaması var ve berbat.
Ben de öyle,fanboy olmayayım diyordum ama fark etmeden her şeyi Msi almışım bile :) Yazılım olarak ben dragon centerın bir eksiğini görmedim ama detaylı bilmiyorum tabi.Bu klavyenin rgb özelleştirmelerini hangi uygulama üzerinden yapabileceğimi biliyor musun peki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Ben de öyle,fanboy olmayayım diyordum ama fark etmeden her şeyi Msi almışım bile :) Yazılım olarak ben dragon centerın bir eksiğini görmedim ama detaylı bilmiyorum tabi.Bu klavyenin rgb özelleştirmelerini hangi uygulama üzerinden yapabileceğimi biliyor musun peki ?
Diyorum ya yok işte yazılım diye. Klavye için ek yazılımları yoksa MSI Center dan Mystic Light üzerinden ayar yapacaksın ayar dediğim de önceden atanmış olan modlardan seçeceksin o. Tek tek tuşlara renk atama da yapabiliyorsundur ama kendin mod yapamıyorsun bir yerden başkalarının modlarını indiremiyorsun. Çok oynanabilir bir tarafı olduğunu sanmıyorum msi yazılım noktasında diğer markalardan çok geride. Ben her şey için farklı yazılım indirmeyeyim uyum sorunu olmasın diye aldım. Bir daha msi sistem toplamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat
Diyorum ya yok işte yazılım diye. Klavye için ek yazılımları yoksa MSI Center dan Mystic Light üzerinden ayar yapacaksın ayar dediğim de önceden atanmış olan modlardan seçeceksin o. Tek tek tuşlara renk atama da yapabiliyorsundur ama kendin mod yapamıyorsun bir yerden başkalarının modlarını indiremiyorsun. Çok oynanabilir bir tarafı olduğunu sanmıyorum msi yazılım noktasında diğer markalardan çok geride. Ben her şey için farklı yazılım indirmeyeyim uyum sorunu olmasın diye aldım. Bir daha msi sistem toplamam.
Dün kurulumunu yaptım,tuş hissiyatı ve çelik fırçalıymış gibi duran kasası mükemmel.Tuşlarının plastiği de kaliteli.Dragon Center üzerinden 12 adete yakın mod seçebiliyorum ama özel renk atamaya ihtiyaç duymadım.Yazılımı o kadar da kötü değilmiş,ya da ben detaylı bakmadım.Klavye,kasa,ekran kartı ve mouse’u birbirine bağlayıp senkronize renklerle geçiş sağlayabildim.Bence hoş anlayacağın,söylemek istedim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hayırlı olsun hocam bence dediğiniz gibi kıytırık markalara 500-600 para kaptırmak yerine bunu alarak daha iyi yapmışsınız ayrıca diğer ürünlerin msi olması da güzel hepsinin tek yazılımla kontrol edilmesi senkronize çalışması vs. önemsiz gözükebilir ama hoş

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat
hayırlı olsun hocam bence dediğiniz gibi kıytırık markalara 500-600 para kaptırmak yerine bunu alarak daha iyi yapmışsınız ayrıca diğer ürünlerin msi olması da güzel hepsinin tek yazılımla kontrol edilmesi senkronize çalışması vs. önemsiz gözükebilir ama hoş
Teşekkür ederim, daha iyilerinin senin olması dileğiyle. Biraz da şansım yaver gitti sanırım çünkü kullanan kişi temizliğe önem veren birisi çıktı ve hayatımda ilk defa temiz bir klavye ile karşılaştım :) Yanlarında bulunan koruma lastikleri dahi sökülmemişti, parayı doğru yere verdiğimi hissettirdi anlayacağın.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Teşekkür ederim, daha iyilerinin senin olması dileğiyle. Biraz da şansım yaver gitti sanırım çünkü kullanan kişi temizliğe önem veren birisi çıktı ve hayatımda ilk defa temiz bir klavye ile karşılaştım :) Yanlarında bulunan koruma lastikleri dahi sökülmemişti, parayı doğru yere verdiğimi hissettirdi anlayacağın.
Rica ederim, iyi dileklerin için teşekkürler. Fotoğraftan anlaşılıyor temiz olduğu güzel denk gelmiş dediğin gibi satıcı çok önemli. Keyifli oyunlar dilerim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,940
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom