🔥İndirim MSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye 1.039₺

Çöp, msi logosunu seven alsın.

1763970282883.webp

fırsat sayılmaz bence. ayda bir bu fiyatlara düşmüş sürekli. TR de elektronikte yeni trend bu; satılmayacak uçuk fiyatlara çek, o arada alacak bir iki enayi çıakrsa artık boşver onları, sonra indirdim de normal fiyatına çek sat. saçma bir uygulama. fiyat geçmişini görebildiğimiz için saçma. bakmayanlar için fırsat!

ek olarak: logitech g213 tavsiye ederim 1000-1200 aralığına düşüyormuş o da ara sıra. şu an 1500 bandında. msi kullanıp kutusuna kaldırdım, g213 kullanıyorum, daha iyi geldi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-24 112156.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-24 112156.webp
    37.9 KB · Hit: 14
Çöp, msi logosunu seven alsın.

1000 TL'ye 3-5 ayda bozulabilecek Rampage klavye alsınlar, haklısın... Fiyatına göre F/P klavye ve taş gibi de klavyedir. 1000 TL'ye bu kadar...

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Neden çöp peki? Eksisi nedir veya bu fiyata tam boy başka ne alınabilir?

yarın 18:00 havitstore bekle. havit klavyeleri çok iyi. havit tam boy klavye seti kampanyalı satan bir yer biliyorum özelden yazarsan atarım

gayet güzel fiyat ve ürün son zamanlarda çok noname marka çıktı onlar daha pahalı

Neden çöp peki? Eksisi nedir veya bu fiyata tam boy başka ne alınabilir?

2 yıl kullandım 3 arkadaşıma aldırdım daha sonra wireles gecmek ıstedım 1 küsüre bunu aldım. Şarjı aylarca gidiyor yellow switch. Tank gibi ürünler

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet güzel fiyat ve ürün son zamanlarda çok noname marka çıktı onlar daha pahalı
en azından switchliler. Kullandığı switchleride araştırabilirsin. +Wireless özelliğide sunuyorlar. Fiyat konusuna da katıulmıyorum

2 yıl kullandım 3 arkadaşıma aldırdım daha sonra wireles gecmek ıstedım 1 küsüre bunu aldım. Şarjı aylarca gidiyor yellow switch. Tank gibi ürünler

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından switchliler. Kullandığı switchleride araştırabilirsin. +Wireless özelliğide sunuyorlar. Fiyat konusuna da katıulmıyorum
Hocam bakın üstteki mesajda "tam boy" yazmışım. Tam boy bu fiyata alternatif var mı?

Tam boy, sessiz ve rgbsi güzel olan bir klavye isteyenler alabilir. Bu fiyata alacağınız mekanik klavye zaten kalitesiz olacak. Ben rekabetçi oyuncuyum 540hz monitörüm var fps oynuyorum diyen arkadaşlar bütçesini ayarlayıp 8k hz kablolu-kablosuz mekanik klavye alabilirler.

Bu iki bütçenin arasında kalan arkadaşlar ya no name ve %60,65,75,tkl olan klavyeleri alacak ya da marka olan membran klavyeleri alacak apex3, ornata v3x,g213, tuf k1 vs. 1039 liraya bu saydıklarım yok o yüzden g30 gayet iyi bu bütçeye.

Geri