Lost_Dragon
80+ Silver
Dahası
hocam aynı ürünü ELVİTA satıcısından aldım bir kaç aydır kullanıyorum D-Pad alt tuşu diğer tuşlar kadar hassas değil onun dışında bi sorunu yok. Tek dezavantajı garantisi yok lakin ilk aldığımda bahsettiğim tuş hiç çalışmıyordu bu sebepten değişime yolladım ve ithalatçı garantili olmasına rağmen değiştirip elimdeki ürünü gönderdiler sorunsuz kullanıyorum ayrıca ölü bölge gerçek anlamda %0 hiç yok.bi yorumda renk attı hemen demiş orjinal olsa atacağını sanmam
aynısını bende yaşadım xbox tercih ettim çok memnunum bence hiç msi almaya kalkışma9.nesil xbox ın kalitesini elbette ki biliyorum. Asıl sorum şu; MSI kontroller alınır mı? Yarı fiyatına ve MSI üzecek bir firma değil. Kullanan arkadaşlar varsa, MSI'da titreşim nasıl? Şimdiden teşekkürler...
bu daha 2 3 gün önce 1000küsür tl idi. Takibindeydim. Tıklanma görünce fiyat arttırıyor incehesap. Ve bu arada o kontroler 2 3 indirimde bir indriim alıyor. Valla bu fiyat artışından sonra, xbox a yöneleceğim.2006 TL ye MSI aldım. Fakat sormama rağmen bilgi vermediler. Gaming Gecesinde indirim olacak mı dedim. Bilgi veremeyiz dediler. Ben yine de satın aldım.
Gece de 1700 TL ye düştü. Tekrar aldım diğerini iptal edicem
peşin fiyatına 6 taksit bence iyi
yanlışın var hocam bu aylar aylar önce bile 1300 TL dibu daha 2 3 gün önce 1000küsür TL idi. Takibindeydim. Tıklanma görünce fiyat arttırıyor incehesap. Ve bu arada o kontroler 2 3 indirimde bir indriim alıyor. Valla bu fiyat artışından sonra, xbox a yöneleceğim.
bu daha 2 3 gün önce 1000küsür TL idi. Takibindeydim. Tıklanma görünce fiyat arttırıyor incehesap. Ve bu arada o kontroler 2 3 indirimde bir indriim alıyor. Valla bu fiyat artışından sonra, xbox a yöneleceğim.