Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI vs. 9.nesil Xbox controller

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bi yorumda renk attı hemen demiş orjinal olsa atacağını sanmam
hocam aynı ürünü ELVİTA satıcısından aldım bir kaç aydır kullanıyorum D-Pad alt tuşu diğer tuşlar kadar hassas değil onun dışında bi sorunu yok. Tek dezavantajı garantisi yok lakin ilk aldığımda bahsettiğim tuş hiç çalışmıyordu bu sebepten değişime yolladım ve ithalatçı garantili olmasına rağmen değiştirip elimdeki ürünü gönderdiler sorunsuz kullanıyorum ayrıca ölü bölge gerçek anlamda %0 hiç yok.

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
9.nesil xbox ın kalitesini elbette ki biliyorum. Asıl sorum şu; MSI kontroller alınır mı? Yarı fiyatına ve MSI üzecek bir firma değil. Kullanan arkadaşlar varsa, MSI'da titreşim nasıl? Şimdiden teşekkürler...
aynısını bende yaşadım xbox tercih ettim çok memnunum bence hiç msi almaya kalkışma

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
2006 TL ye MSI aldım. Fakat sormama rağmen bilgi vermediler. Gaming Gecesinde indirim olacak mı dedim. Bilgi veremeyiz dediler. Ben yine de satın aldım.

Gece de 1700 TL ye düştü. Tekrar aldım diğerini iptal edicem :)

peşin fiyatına 6 taksit bence iyi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
2006 TL ye MSI aldım. Fakat sormama rağmen bilgi vermediler. Gaming Gecesinde indirim olacak mı dedim. Bilgi veremeyiz dediler. Ben yine de satın aldım.

Gece de 1700 TL ye düştü. Tekrar aldım diğerini iptal edicem :)

peşin fiyatına 6 taksit bence iyi
bu daha 2 3 gün önce 1000küsür tl idi. Takibindeydim. Tıklanma görünce fiyat arttırıyor incehesap. Ve bu arada o kontroler 2 3 indirimde bir indriim alıyor. Valla bu fiyat artışından sonra, xbox a yöneleceğim.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
bu daha 2 3 gün önce 1000küsür TL idi. Takibindeydim. Tıklanma görünce fiyat arttırıyor incehesap. Ve bu arada o kontroler 2 3 indirimde bir indriim alıyor. Valla bu fiyat artışından sonra, xbox a yöneleceğim.
yanlışın var hocam bu aylar aylar önce bile 1300 TL di
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu daha 2 3 gün önce 1000küsür TL idi. Takibindeydim. Tıklanma görünce fiyat arttırıyor incehesap. Ve bu arada o kontroler 2 3 indirimde bir indriim alıyor. Valla bu fiyat artışından sonra, xbox a yöneleceğim.

grafiğe bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom