Neler Yeni

MSİ VS ASUS ANAKARAT HANGİSİNİ ALMALIYIM

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar msi olan modeli sipariş verdim ama sonrasında çok düşündüm bios ekranında asus modeller çok daha kolay geliyor sizce iptal edip asus modelini mi almalıyım lütfen farklı bir anakart önermesin şimdiden teşekkür ediyorum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Selamlar msi olan modeli sipariş verdim ama sonrasında çok düşündüm bios ekranında asus modeller çok daha kolay geliyor sizce iptal edip asus modelini mi almalıyım lütfen farklı bir anakart önermesin şimdiden teşekkür ediyorum

Dostum sana diğer konunda bir sürü öneri ve tavsiye yapıldı. Nedenleri anlatıldı. Ve o tavsiyelerin içinde bu ürünler yoktu. Madem önerileri ve tavsiyeleri dinlemeyeceksin kafana göre alacaksın neden konu açtın ? Şimdi kalkmış ürünü aldıktan sonra konu açıyorsun. Hayırlı olsun zaten kimseyi dinlememişsin.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
Dostum sana diğer konunda bir sürü öneri ve tavsiye yapıldı. Nedenleri anlatıldı. Ve o tavsiyelerin içinde bu ürünler yoktu. Madem önerileri ve tavsiyeleri dinlemeyeceksin kafana göre alacaksın neden konu açtın ? Şimdi kalkmış ürünü aldıktan sonra konu açıyorsun. Hayırlı olsun zaten kimseyi dinlememişsin.
Hocam parçalarda 70k yı aştım o yüzden bütçeyi azalttım

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Alican ekinci

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yunus Emre Kaplan
Dostum bizim tavsiyelerimiz zaten çoğunlukla Asrock üzerineydi. Bütçene uyan anakart atmıştım yine. Zaten ürünü almışsın daha konuşmaya gerek yok hayırlı olsun.
Hocam kusura bakma hakkını helal et asrock markasına güvenemediğimden iptal ettim b850 modeli sağol tavsiyelerin için

İkisi arasında MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi'yi alabilirisin hocam, sağlam ve kaliteli bir anakarttır.

Top Bottom