Msi vs gigabyte

İki kartta 78-80 dereceden aşağıya inmiyor bunlar serin değerler mi ?
evet zamanında kendim içinde bizzat gigabyte rtx 2060 olan sistem kullandım 4 5 saat oyun süremde 74 75 geçmemişti msı hakkında da izledigim ve forumlarda gördüğüm kadarıyla konusuyorum

evet zamanında kendim içinde bizzat Gigabyte rtx 2060 olan sistem kullandım 4 5 saat oyun süremde 74 75 geçmemişti msı hakkında da izledigim ve forumlarda gördüğüm kadarıyla konusuyorum
Valla reis ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum ikiside ısınan kartlar sonuçta bunların arkadaşım gigabyte modelini kullanıyor 80 dereceye vuruyor kart sürekli csgo gibi basit bir oyunda 75 derecelerde Msi da aynı sayılır

Valla reis ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum ikiside ısınan kartlar sonuçta bunların arkadaşım Gigabyte modelini kullanıyor 80 dereceye vuruyor kart sürekli csgo gibi basit bir oyunda 75 derecelerde MSI da aynı sayılır
knkm doğrudur diğer kartlara göre biraz sıcaklar:D ama cs dede 75 biraz fazla değil mi bf gibi oyunlarda bile msı 77 yi geçmiyordu

Fazla kanka ama durum böyle :)
mesela bi video buldum knk kasa nın hava sirkülasyonu berbat olmasına rağmen fort hariç hiç birinde 77 dereciyi gormuyo ki adamda diyoki bunlar 3 4 saat oynanmıs testler yanı evet yuksek gözukuyo olabilir ama o videodaki kasaya gore degeerlendir iyi bi kasada çok iyi rakamlar alabilirsin msı mag forge ya da dark guardian gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela bi video buldum knk kasa nın hava sirkülasyonu berbat olmasına rağmen fort hariç hiç birinde 77 dereciyi gormuyo ki adamda diyoki bunlar 3 4 saat oynanmıs testler yanı evet yuksek gözukuyo olabilir ama o videodaki kasaya gore degeerlendir iyi bi kasada çok iyi rakamlar alabilirsin msı mag forge ya da dark guardian gibi
hatta şimdide msı ventus testi buldum adamın kasası güzzel bi kasa önerdiğim kasalar gibi önü mesh ve bfv bile 71 derece geziyo

hatta şimdide msı ventus testi buldum adamın kasası güzzel bi kasa önerdiğim kasalar gibi önü mesh ve bfv bile 71 derece geziyo
İkisini de 3600 yapıp sdd leride toshiba ocz 500gb yapıcam da-sistem 50tl daha ucuz hangisini alıyım sana güvenerek şimdi alıcam knk :D

Hangisini alıyım şidmiii :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,645
Üyeler
203,917
Son üye
HayAksi34
Geri