MSI vs Lenovo Notebook

Sylamorph

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba ben arkadaşım için laptop bakıyordum ve bu fiyat civarında başka bir seçenek göremedim, karşılaştırmalara göre 6600m, 3060 90w ı fena tokatlıyor ama amd tarafında driver dan kaynaklı sorunlar olabiliyormuş baya arada kaldım kullananlar bir bakabilir mi?
Oyun amaçlı alınıyorsa Ideapad yerine tercih edilebilir. 2GB VRAM farkı var.

Merhaba ben arkadaşım için laptop bakıyordum ve bu fiyat civarında başka bir seçenek göremedim, karşılaştırmalara göre 6600m, 3060 90w ı fena tokatlıyor ama amd tarafında driver dan kaynaklı sorunlar olabiliyormuş baya arada kaldım kullananlar bir bakabilir mi?
vay be ne fiyatı artmış lenovo nun 3060 lı olanı alın dostum miss gibi performansı var o laptopun

Herhangi bir kronik sorunu var mı ya da driverdan kaynaklı windows hatası falan var mı diye soruyorum.
MSI'ın giriş seviye kasasını kullanıyor ama karşısındaki laptopta giriş seviye bir laptop. 5000 serisindeki kadar fazla yazılım sorunu yok AMD'nin.

vay be ne fiyatı artmış lenovo nun 3060 lı olanı alın dostum miss gibi performansı var o laptopun
Performans bakımından lenovo baya altta msi a göre ama herhangi bir sorunu yok laptobun, tertemiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI'ın giriş seviye kasasını kullanıyor ama karşısındaki laptopta giriş seviye bir laptop. 5000 serisindeki kadar fazla yazılım sorunu yok AMD'nin.
İzlediğim incelemede mavi ekran vermiş 1 kez o yüzden konuyu açtım

Performans bakımından lenovo baya altta msi a göre ama herhangi bir sorunu yok laptobun, tertemiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzlediğim incelemede mavi ekran vermiş 1 kez o yüzden konuyu açtım
RAM'den veya başka bir donanım arızası sebebiyle vermiş olabilir, NVidia kartlı laptoplarda da yaşanabilen bir durum.

Msi alpha 15 kullanıyorum memnunum sorun varsa alabilirim.

Geri