Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi X870-p pro vs X870 tomahawk hangisi alınır ?

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Erhan Akçay
Hocam daha öncesinde asus tuf anakart kullandım. Güzel anakarttı ama prime serisi hakkında hiç bir bilgim yok sizce msi x870 p pro arasında çok bir fark var mı?
O bütçeye zaten o ikisi olur prime de ısı testlerinde az önde prme. Prime da 4 m2 slotu var. Hemen hemen aynı paraysa prime alın yoksa msi pro da işinizi görür. Msi pro da 3 m2 slotu var. Msi markasını seviyorsanız pro yuda tercih edebilirsiniz çünkü başlıkta msi sormuşsunuz.

Bütçenizin üstündeki tavsiyeleri ancak bütçeyi arttırabiliyorsanız dinleyin yoksa gerek yok. Alamayacağınız modeller bakmanın anlamı yok bnce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
O bütçeye zaten o ikisi olur prime de ısı testlerinde az önde prme. Prime da 4 m2 slotu var. Hemen hemen aynı paraysa prime alın yoksa msi pro da işinizi görür. Msi pro da 3 m2 slotu var. Msi markasını seviyorsanız pro yuda tercih edebilirsiniz çünkü başlıkta msi sormuşsunuz.

Bütçenizin üstündeki tavsiyeleri ancak bütçeyi arttırabiliyorsanız dinleyin yoksa gerek yok. Alamayacağınız modeller bakmanın anlamı yok bnce.
Tamamdır hocam. Asus alacağım. Teşekkürler

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Yok o kadar kestrip atılcak bir durum yok asus alınmaz diye. 2 kişide çıkar msi ile gigabyte alınmaz der napcak millet o zaman.
prime modeli incelemelerde vrm faz yapısı olarakta orta sıralarda yer almış. Birde msi modeli koydum zaten oraya sadece asus demedim.

Bnm mesaja asus alınmaz deyipte aşağıda mesaja rog önermek ne alaka :) adamın msi pro alma gibi bütçesi var 19 k lık rog strıx öneriyorsun ama bnm mesja asusu alınmaz dyorsun
Onerdigim Asus 13300tl pttavmde bu kadar uygun iken beyaz rog hem piyasa hem de tip olarak iyi diye onerdim 19k hayatta etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam asus bütçemi aşar. X870 gaming plus ile arasında çok fark var mı x870 pro nun
Fark yok gigabyte x870 gaming ax da alınabilir 20 fazli

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Erhan Akçay
Onerdigim Asus 13300tl pttavmde bu kadar uygun iken beyaz rog hem piyasa hem de tip olarak iyi diye onerdim 19k hayatta etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark yok gigabyte x870 gaming ax da alınabilir 20 fazli
Sizde başkası da tavsiyem ptt avmde ki teşhir veya defolu ürünlere ucuz diye bulaşmayın bir çok kişi mağdur oldu çözülemeyen uzayan alışverişler oluyor. Geri almıyorlar falan filan...

O fiyata evet ok ama düzgün bir 2.el güvenilir satıcıdan almak daha mantıklı olur. Ben direk 19 k lık olan rog önerildi sandım da bütçesini aşıyor diye dedim.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Sizde başkası da tavsiyem ptt avmde ki teşhir veya defolu ürünlere ucuz diye bulaşmayın bir çok kişi mağdur oldu çözülemeyen uzayan alışverişler oluyor. Geri almıyorlar falan filan...

O fiyata evet ok ama düzgün bir 2.el güvenilir satıcıdan almak daha mantıklı olur. Ben direk 19 k lık olan rog önerildi sandım da bütçesini aşıyor diye dedim.
Evet sorun yok ben de dedim pttavm guvenirseniz diye yoksa zaten bende pttavm sıcak bakmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom