X870 Aorus Elite ice vs b850-a vs x870 Pro Rs Asrock

i-game vulcan oc çok iyi ve kalın, hologramlı vs. Galax bi tık daha alt model ama üzmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya benim gibi siyah bütçenize uygun kart alıp araba için olan vinly wraplerle kaplayın :D
Garanti vs sorunu da olmuyor istediğin zaman çıkarıyorsun.
Bi bakalım hocam o model stoğa gelince fiyatına. Wrap işinden emin değilim zor değil mi

Bi bakalım hocam o model stoğa gelince fiyatına. Wrap işinden emin değilim zor değil mi
Hayır çok basit. Kopya kağıdı gibi bir kağıt alıp köşelerin kenarların taslaklarını çiziyorsun, sonra o kağıdı wrapin üstüne koyup maket bıçağıyla kesiyorsun parçaları. Sticker yapıştırmak gibi. Isıya vs de dayanıklı. Boya vs gibi garantiyi yok etmiyor, yapması zor degil vs vs. Ama araba için olanlardan olması lazım bulabilirsen 3m wrapler goat.

Hayır çok basit. Kopya kağıdı gibi bir kağıt alıp köşelerin kenarların taslaklarını çiziyorsun, sonra o kağıdı wrapin üstüne koyup maket bıçağıyla kesiyorsun parçaları. Sticker yapıştırmak gibi. Isıya vs de dayanıklı. Boya vs gibi garantiyi yok etmiyor, yapması zor degil vs vs. Ama araba için olanlardan olması lazım bulabilirsen 3m wrapler goat.
Tamamdır hocam sağolun.

Hocam Galax'ın performansı karşılaştırmalarda çok fazla kartı geçmiş diğerlerinden ucuz olmasına rağmen, alınır mı?

Hocam Galax'ın performansı karşılaştırmalarda çok fazla kartı geçmiş diğerlerinden ucuz olmasına rağmen, alınır mı?
Hocam her kart ALINIR. Bütçe meselesi tamamen. Kartta değişen tek şey soğutucu blok aksesuar vs. Ses takıntınız yoksa da bütçenize uyana yapışın.

kral hangisini aldın ? Asus b-850 ile gigabayte x870 arasındayım
Daha almadım uzun vadeli bir sistem topluyorum yani indirim bekliyorum. Ben de bu iki modelden hangisi önce İncehesap cuma gecesinde iyi indirime girerse onu alacağım. İki model de alınır.

Geri