loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
Hocam bende baya kişiden fikir aldım. Sana özetle şunu söyliyim, bir kesim msilar biostan sorunlu derken diğer kesim bilmeyen konuşuyor msi da sorun yok betadan çıktığından beri şuan rahatlıkla alabilirsin diyor. Tahminimce suan msi alsan bir sorun yaşamazsın sana kalmış. Gigabyte tarafında aorus beğenilmiyor ısısından dolayı pro hariç tabi. Ondan elemiştim bende ama alınabilir yine iyi değerleri. Geri asus kalıyor mantıken. Tasarım stabilizasyon vb acısından asusu çok seven insan var memnunda. Bana kalırsada asus tuf veya rog alınır akar gider valla kalitedir. Bir arkadaşın videosu vardı x870 tomahawk almış 9800x3d ile görüntü vermemiş değişmiş oda expo açarken görüntü vermemiş. En son bıktım b850f rog aldım rahatlama geldi diyoSöylediklerine harfiyen sonuna kadar katılıyorum. Biraz üşendiğim için geniş çaplı araştırmadım. O konuda hak veriyorum size. İnsanlara güveneyim direkt dedim fakat böyle olmayacak. Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor. Ben şuan konuya gelen önerileri tekrar okuyup araştırdıktan sonra kendim karar verecem o halde. Sizin son olarak bir öneriniz var mıydı hocam. Çok kişiyle konuştuğum için aklımda tutamıyorum artık.