Öneri Gigabyte x870 Aorus Elite wifi 7 İce alınır mı?

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
15.000
Ryzen 7 7800x3d için Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE almayı planlıyorum bu anakart alınır mı? Bütçe 15.000 civarı beyaz renk.

Ryzen 7 7800x3d için Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE almayı planlıyorum bu anakart alınır mı? Bütçe 15.000 civarı beyaz renk.
Kesinlikle alınır tavsiye ederim daha da tepeye çıkabilirim derseniz x870e modeli iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@shankar1 hocam yardımcı olursanız sevinirim

Vram sıcaklığı 65 i görüyormuş bu değer fazla diyen var normal midir sorun yaşatır mı?

Beyaz anakart alınacaksa başka model bakılmamalı bence.

Vram sıcaklığı 65 i görüyormuş bu değer fazla diyen var normal midir sorun yaşatır mı?

VRM'dir o. Tam güçte test için yapılmış değerse 65 gayet iyi. VRM'lerin 95-100'lere kadar yolu var. İşlemciyi sürekli zorlamayacaksan bir etkisi olmaz kullanımına. 65'de yüksek bir değer değil zaten.

Beyaz anakart alınacaksa başka model bakılmamalı bence.

VRM'dir o. Tam güçte test için yapılmış değerse 65 gayet iyi. VRM'lerin 95-100'lere kadar yolu var. İşlemciyi sürekli zorlamayacaksan bir etkisi olmaz kullanımına. 65'de yüksek bir değer değil zaten.
20 vrm değil mi hocam bende 3 model arasında kalmıştım asrock riptide tomahawk ve gigabayte Aorus Elite wifi7 ice aralarında en iyi vrm a sahip gigabayte idi onu seçtim

20 vrm değil mi hocam bende 3 model arasında kalmıştım asrock riptide tomahawk ve gigabayte Aorus Elite wifi7 ice aralarında en iyi vrm a sahip gigabayte idi onu seçtim

Böyle şeylere hiç takılma hocam. Kullandığın anakart tam bir canavar. Daha şu olsaydı bu olsaydı diyebileceğin bir özellik yok, her şey var. :D

400-500 tl farka x870e var aorus elite ice ın ama sinerjide

Sinerjide satım alım sonrası ilgi kötü diye biliyorum.

Ne dersin hocam
Sinerjiden fark azsa alınabilir hocam yakın ise mağaza direk mağazadan da alınabilir bence ama yok ben güvenmiyorum aşırı beklenti yoksa anakart ile ilgili x870 de alınabilir yada az fark varsa x870e de tercih edilebilir

Sadece görünüşü biraz daha iyi geldiği için yöneldim. Cevaplar için teşekkürler.

400-500 tl farka x870e var aorus elite ice ın ama sinerjide

Sinerjide satım alım sonrası ilgi kötü diye biliyorum.
Sinerjiden b850 modelini aldım bu kartın x3d boost ile 7800x3d işlemcim daha güçlü çalışıyor ayrıca sinerjide sorun olmadı kart sağlam geldi kargo hızlıydı

Geri