Neler Yeni

Msü Astsubay meslek yüksek okulu bölüm seçimi

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Arkadaşlar msü astsubay meslek yüksek okullarında kendi içleri bölümler var bilgisayar programcılığı, elektrik, inşaat teknolojileri gibi bölümler var, biz bu bölümleri kendimiz mi seçiyoruz, bölümleri seçiyorsak tercih zamanında mı seçiyoruz.

.......

80+ Bronze
Hayır okurken seçiyorsun.Önce mülakatı kazanıp okula girmeye bak o sonranın işi.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
Okula girdikten sonra derslerin durumuna göre branş seçimi yapıyorsun benim zamanımda öyleydi mezun olalı 3 yıl oldu :)

.......

80+ Bronze
Okula nasıl giriyoruz ?
Nisan ayında yapılan ''TYT'' sorularından oluşan ''MSÜ'' sınavına giriyorsun.Mülakatı hak kazanıp kazanmadığına göre sonuç yayınlanıyor.YKS'den sonra temmuz aylarında mülakata giriyorsun,mülakatı geçtikten sonra ise mülakat puanına ve ''YKS'' sınavına göre asil ve yedek sıralama oluşturuluyor.Asil sıralamadan okula girmeyen olursa yedek sıralamadan çağırım yapıyorlar.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
Asb. yım şuan okuldan mezun olmadan önce görev yerleriniz belli oluyor zaten daha sonra görev yerlerine katılış yaparak Asb.Çvş. olarak göreve başlıyorsunuz.

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okula girdikten sonra derslerin durumuna göre branş seçimi yapıyorsun benim zamanımda öyleydi mezun olalı 3 yıl oldu :)
Derslerin durumuna göre derken anlamadım okul iki yıl diye biliyorum

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
Okul 2 yıl evet üniversite mantığı gibi düşünelim 1. yıl sonunda derslerin puanına göre ( GANO ) branş seçimi yapıyorsunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: K709

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Okul 2 yıl evet üniversite mantığı gibi düşünelim 1. yıl sonunda derslerin puanına göre ( GANO ) branş seçimi yapıyorsunuz
Peki bilgisayar programcılığı yüksek mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır okurken seçiyorsun.Önce mülakatı kazanıp okula girmeye bak o sonranın işi.
Peki istemediğin branş gelirse ne yapıyorsun

Top Bottom