Neler Yeni

Msü için concerta sorun çıkarır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kızıl elma
1 sene önce ailem sınav için yalnızca 2 defa aldırdı bana kullanmadım bile çoğu kişi elenirsin diyor bazılarıda orada ne için alındığı soruluyor dedi bu ilaçtan ötürü elenen veya geçen insanlar var. elenenler çoğunlukta ama geçme ihtimali var diye düşünüyorum?
(Konu hakkında bilgisi olmayan/az olanlar cevaplamazsa sevinirim)

1 sene önce ailem sınav için yalnızca 2 defa aldırdı bana kullanmadım bile çoğu kişi elenirsin diyor bazılarıda orada ne için alındığı soruluyor dedi bu ilaçtan ötürü elenen veya geçen insanlar var. elenenler çoğunlukta ama geçme ihtimali var diye düşünüyorum?
(Konu hakkında bilgisi olmayan/az olanlar cevaplamazsa sevinirim)
Sağlık raporunda reçeteli olarak çıkıyorsa alındığına dair evet eleniyorsun direkt

Rulep

80+ Gold
Doktorun inisiyatifine bağlı gerekli testleri yapıp geçirende var direkt eleyende var

Rulep

80+ Gold
Uğraşıp gerekli testleri yapan doktor hiç görmedim. Tamamıyla şans meselesi maalesef.
Gerekli test derken 600 soruluk test mi ne var ona göre karar veriyorlar çoğunluk eleniyor

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Arif
Gerekli test derken 600 soruluk test mi ne var ona göre karar veriyorlar çoğunluk eleniyor
Hocam 600 soruluk test falan öyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ben mülakatlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kızıl elma
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 600 soruluk test falan öyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ben mülakatlarda.
İşte inisiyatif oluyor. olanlar olmuş ama sayıları az. her doktor yapmıyor bunu umarım bana yapan doktor denk gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,595
Üyeler
163,691
Son üye
Xkral_Tr
Top Bottom