- Reaksiyon skoru
- 4
MSÜ sınavına gireceğim astsubaylık için ders konularını da hiç bilmiyorum staja geçmiştim YouTube'dan video izliyorum hiç anlamıyorum tavsiye.
hocam MSÜ zor oluyor hiç çalışmadan nasıl yapıcaksınk.i geç kalmışsınMSÜ sınavına gireceğim astsubaylık için ders konularını da hiç bilmiyorum staja geçmiştim YouTube'dan video izliyorum hiç anlamıyorum tavsiye.
TYT nin aynısı sayılır. Türkçede paragraf çöz yazım noktalama çalış. Matematik konularına çalış. Zamanın kalırsa da önce sosyal sonra fene bak.MSÜ sınavına gireceğim astsubaylık için ders konularını da hiç bilmiyorum staja geçmiştim YouTube'dan video izliyorum hiç anlamıyorum tavsiye.
heya hic sormahocam MSÜ zor oluyor hiç çalışmadan nasıl yapıcaksınk.i geç kalmışsın
TYT sınavının bir tık daha zor versiyonu ona çalışıyormuş gibi çalışabilirsin. Fakat geçen seneki MSÜ sınavı bana TYT den daha kolay geldi. TYT yi çözerken daha çok zorlandım.MSÜ sınavına gireceğim astsubaylık için ders konularını da hiç bilmiyorum staja geçmiştim YouTube'dan video izliyorum hiç anlamıyorum tavsiye.