MT-07 4. vitesteyken ekranda boş gösteriyor

Fixx_07

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    395.2 KB · Hit: 97
Arkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?
Gösterge arızası olabilir yada beyinle ilgili bir sorun olabilir ekran bozuk olabilir vb vb.
ayrıca vites boşta gözükmüyor vites bölümünün olduğu yerde hiç bir şey yazmıyor vites boşta olsa "N" yazar ekranda. ekranda hiç birşeyin yazmaması o bölümde yukarıda ki dediğim sorunlardan birini işaret ediyor.

Gösterge arızası olabilir yada beyinle ilgili bir sorun olabilir ekran bozuk olabilir vb vb.
ayrıca vites boşta gözükmüyor vites bölümünün olduğu yerde hiç bir şey yazmıyor vites boşta olsa "N" yazar ekranda. ekranda hiç birşeyin yazmaması o bölümde yukarıda ki dediğim sorunlardan birini işaret ediyor.

Dostum, boş gösteriyor derken vites ''Neutral'' da anlamında demedim. Ekran boş gözüküyor anlamında dedim. Ekranın o vites yazan kutusu boş dedim yani.

Dostum, boş gösteriyor derken vites ''Neutral'' da anlamında demedim. Ekran boş gözüküyor anlamında dedim. Ekranın o vites yazan kutusu boş dedim yani.
Tamam işte vites boş göstermiyor. boş göstermesi için N sembolünün olması lazım bende bundan bahsettim. kendini doğru ifade edememişsin.

gösterge paneli arızası var

Sensörü bozuktur oluyo bazı hor kullanılan veya yüksek km motorlarda

Tamam işte vites boş göstermiyor. boş göstermesi için N sembolünün olması lazım bende bundan bahsettim. kendini doğru ifade edememişsin.

gösterge paneli arızası var

Edememiş olabilirim, bilmiyorum. Hata yaptıysam affola.

Sensörü bozuktur oluyo bazı hor kullanılan veya yüksek km motorlarda
sensör arızası ayrı. o vakit doğru göstermez. burda ekranda hiç göstermiyor. panel arızası direkt olarak ikinci olarak beyin arızası da olabilir. vites sensörü ile alakalı bir durum değil yani. bu adam motoru insan gibi kullanmıyor bu arada sürüşü berbat. motorunda da böyle arızalar olmasına şaşırmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edememiş olabilirim, bilmiyorum. Hata yaptıysam affola.
estf.

ilk kasa mtlerde kronik sorun. bende de mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri