27.5*1.4 ince dış lastik alman gerek
İç lastikte pek farketmiyor hepsi aynı. Sadece dikkat etmen gereken
Öneri link atabilir misiniz hocam bulamadımda?27.5*1.4 ince dış lastik alman gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
İç lastikte pek farketmiyor hepsi aynı. Sadece dikkat etmen gereken
2 sibop türü var.
Biri presta biri normal sibop
Bunlardan hangisini seçmek istediğine karar vermen gerek
Birde dış lastiğinin ebatı biraz küçük kalın ic lastik alma yani 2.2-2.5 civarı olanlar biraz zor sığabilirde sığabilirde o tamamen sana kalmış ama bulabildiğin en ince ebatta almaya çalış. 2.0-2.2 vs
Ben bundan aldım ama işte 1.75 e sığar mı bilmiyorumÖneri link atabilir misiniz hocam bulamadımda?
Hocam bulamıyorum ya uygun çıldırcam. İade mi etsem ince dış lastik alınca iç lastik bulunmuyor mu uygun?Ben bundan aldım ama işte 1.75 e sığar mı bilmiyorum
n11'den Tec 27.5x1.90-2.125 Fv 60 (İnce Valf) İç Lastik seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Tec 27.5x1.90-2.125 Fv 60 (İnce Valf) İç Lastik Fiyatları ve Özellikleri
Tec 27.5x1.90-2.125 Fv 60 (İnce Valf) İç Lastik en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Al dene istersen dostum kalın lastik işkence. Dediğim linkten al istersen tak olmazsa iade et. Yoksa kalın lastiklende yol bitmiyorHocam bulamıyorum ya uygun çıldırcam. İade mi etsem ince dış lastik alınca iç lastik bulunmuyor mu uygun?