switchleri söküp satsam yine kar edermiyimswitch markası
switchleri söküp satsam yine kar edermiyimswitch markası
Anladığım kadarıyla değil. Technopatta şöyle bir muhabbet döndü.gateron olduğu kesinmi ?
TM knk en büyük sensin yorumlarda ki ürünler hıyar doğru200 bişi degil ama 200e hıyarda almak istemem
aga ne alaka kendi kendine tribe girdin sana bir şey mi dedim?TM knk en büyük sensin yorumlarda ki ürünler hıyar doğru
200tlye fark eder mi? hocamBiri geteron değil ajazz switch var demiş
Satmaya kalksam 500'e satamazsın 300 TL için uğraşmaya değmezbeyler klavye mi alsam ssd mi klavyeyi satıcam
Hocam ben yinede klavyeyi alayım ssd yi sonra alırım 200 tl ye klavye alıyoz hemde mekanik.Satmaya kalksam 500'e satamazsın 300 TL için uğraşmaya değmez
Yani orası öyle burda o paraya plastik kıytırık bi klavye anca alırsınHocam ben yinede klavyeyi alayım ssd yi sonra alırım 200 tl ye klavye alıyoz hemde mekanik.
hotswaplı mekanik klavye nasıl 500e satılmayacak klavye geldikten 1 2 ay sonra koy ilana nasıl satılıyo görSatmaya kalksam 500'e satamazsın 300 TL için uğraşmaya değmez
Kaç kişi hotswap'dan anlıyor acaba adam mini klavye olarak bakar ona trendyol'da 500-600'e çok var yanihotswaplı mekanik klavye nasıl 500e satılmayacak klavye geldikten 1 2 ay sonra koy ilana nasıl satılıyo gör