Neler Yeni

muhabbet kuşumu nasıl kendime alıstırıcam

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
muhabbet kuşum var elime almaya calısıyorum kacıyor ısırmıyor falan yani belki 4 saatte 1 kere ötüyor cok az ötüyo çok uyuyo bide alalı 5 gün oldu yavru daha

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 33

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,103
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Günlük ilgi göster. Zamanla alışacaktır.
@akıllı kuş bunu ben eğittim mesela. :D :PeepoLeave:

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Elinde yeşillik, yem veya meyve yedirmeye çalış. İlk kafese asılı bırak bu dediklerimi. Hangisini daha çok severse onu elinle uzatmaya başla. Korka korka yaklaşıp yemeye başlayacaktır. Bu şekilde zamanla alıştırırsın.
muhabbet kuşum var elime almaya calısıyorum kacıyor ısırmıyor falan yani belki 4 saatte 1 kere ötüyor cok az ötüyo çok uyuyo bide alalı 5 gün oldu yavru daha
Kafesin içinde tünek yok mu ? Suluk, yemlik hiçbir şey göremiyorum. Ayrıca kuş ishal gibi.
Neyle besliyorsun dostum sen o kuşu ?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde yeşillik, yem veya meyve yedirmeye çalış. İlk kafese asılı bırak bu dediklerimi. Hangisini daha çok severse onu elinle uzatmaya başla. Korka korka yaklaşıp yemeye başlayacaktır. Bu şekilde zamanla alıştırırsın.

Kafesin içinde tünek yok mu ?
one hocam

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kafesin tam halini atmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuşların üstünde durması için kafese takılan çubuk.
üstteki kapağını cıkarsım belki dısarı cıkar kafesten diye bide tünek dedigin seyden 1 tane daha vardı cıkarmaya calısırken kırıldı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 28

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yüksek ihtimal ishalden dolayı halsiz. Suyuna 3-4 damla elma sirkesi damlat. Patates püresi yeminin üstüne biraz bırakabilirsin. İshalini bunlar kesicektir.
kafesin tam halini atmadım

üstteki kapağını cıkarsım belki dısarı cıkar kafesten diye bide tünek dedigin seyden 1 tane daha vardı cıkarmaya calısırken kırıldı

Artı olarak sıcakta kalmasını sağla. Üstünü kapatabiliyorsan tişort veya bez yardımıyla kapat. Soğuk onun için en kötü şey şu aşamada.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yüksek ihtimal ishalden dolayı halsiz. Suyuna 3-4 damla elma sirkesi damlat. Patates püresi yeminin üstüne biraz bırakabilirsin. İshalini bunlar kesicektir.

Artı olarak sıcakta kalmasını sağla. Üstünü kapatabiliyorsan tişort veya bez yardımıyla kapat. Soğuk onun için en kötü şey şu aşamada.
hocam normal yem yerse kendi kendine yavaştan geçmezmi ishali? evde dediginiz malzemelerden yok gecmesse gidip alacağım uarın

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Muhabbet kuşlarında ishal hafife alınacak bir durum değil. Yavru olduğundan dolayı çok daha güçsüz. Takviye desteklerle onun bağışıklığını güçlendirmeniz gerekiyor. Şansa bırakırsanız pişman olursunuz sonunda. Sabah ilk işiniz bu olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,830
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom