Kafesin içinde tünek yok mu ? Suluk, yemlik hiçbir şey göremiyorum. Ayrıca kuş ishal gibi.muhabbet kuşum var elime almaya calısıyorum kacıyor ısırmıyor falan yani belki 4 saatte 1 kere ötüyor cok az ötüyo çok uyuyo bide alalı 5 gün oldu yavru daha
one hocamElinde yeşillik, yem veya meyve yedirmeye çalış. İlk kafese asılı bırak bu dediklerimi. Hangisini daha çok severse onu elinle uzatmaya başla. Korka korka yaklaşıp yemeye başlayacaktır. Bu şekilde zamanla alıştırırsın.
Kafesin içinde tünek yok mu ?
one hocam
üstteki kapağını cıkarsım belki dısarı cıkar kafesten diye bide tünek dedigin seyden 1 tane daha vardı cıkarmaya calısırken kırıldıKuşların üstünde durması için kafese takılan çubuk.
kafesin tam halini atmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstteki kapağını cıkarsım belki dısarı cıkar kafesten diye bide tünek dedigin seyden 1 tane daha vardı cıkarmaya calısırken kırıldı
hocam normal yem yerse kendi kendine yavaştan geçmezmi ishali? evde dediginiz malzemelerden yok gecmesse gidip alacağım uarınYüksek ihtimal ishalden dolayı halsiz. Suyuna 3-4 damla elma sirkesi damlat. Patates püresi yeminin üstüne biraz bırakabilirsin. İshalini bunlar kesicektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artı olarak sıcakta kalmasını sağla. Üstünü kapatabiliyorsan tişort veya bez yardımıyla kapat. Soğuk onun için en kötü şey şu aşamada.