Neler Yeni

Muhafazakar Kesim Z Kuşağı'nı Neden Sevmez?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Amacım asla kavga çıkarmak değil. Eğer yanlış bir konu açtıysam kaldırabilirim de. Günlük hayatımda gördüğüm muhafazakar(AKP'li ve MHP'li) insanların neredeyse hepsi Z kuşağından hazetmiyor. Sizce bunun sebebi ne?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Z kuşağının tamamına bir insan neden nefret yahut sevgi beslesin? Z kuşağının belirli bir kısmını sevmiyordur günlük hayatında gördüğün muhafazakarlar. Onlar da büyük ihtimalle sosyal medyada gördükleri tipler. Ülkede garip garip giyinen, skrr drill diye gezen, dinsiz olan o kadar ergen var ki. Benim de çok karşıma çıkıyor. Kendim de bir Z kuşağı olarak bu tiplere muhabbet beslemem.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Z kuşağının tamamına bir insan neden nefret yahut sevgi beslesin? Z kuşağının belirli bir kısmını sevmiyordur günlük hayatında gördüğün muhafazakarlar. Onlar da büyük ihtimalle sosyal medyada gördükleri tipler. Ülkede garip garip giyinen, skrr drill diye gezen, dinsiz olan o kadar ergen var ki. Benim de çok karşıma çıkıyor. Kendim de bir Z kuşağı olarak bu tipleri zerre sevmem.
Haklı olduğun yerler var ama bütün gençleri aynı kefeye koymak bence yanlış.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
ama bütün gençleri aynı kefeye koymak bence yanlış.
Yanlış zaten. "Z kuşağının tamamına bir insan neden nefret yahut sevgi beslesin?" yazma sebebim de bu. Fakat inkâr etmemek gerekiyor ki yukarıda saydığım tiplemeler çoğunlukta. Özellikle yaşlı kesmin Z kuşağına yönelik ön yargısının sebebi de bu tipler.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Nedenini sorabilir miyim?
İşi gücü dünyevi şeyler olan, doğru düzgün iki kelam edemeyeceğim, yukarıda saydığım birey olmaktan yoksun robotik tiplemelerden beriyim çünkü. Bilimum kutsal değerimi yiyip "afied" nârâları atmaktan başka işlevi olmayan azımsanmayacak bir güruh var.

Alfha13

80+ Silver
Önceki neslin sonraki nesli sevmemesi nesillerdir devam eden bir durum. Bunun muhafazakarlıkla veya Z kuşağıyla bir alakası yok. Bakarsan Z kuşağını sevmeyen Z kuşağından birini de bulabilirsin.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İşi gücü dünyevi şeyler olan, doğru düzgün iki kelam edemeyeceğim, yukarıda saydığım birey olmaktan yoksun robotik tiplemelerden beriyim çünkü. Bilimum kutsal değerimi yiyip "afied" nârâları atmaktan başka işlevi olmayan azımsanmayacak bir güruh var.
Şu yazdıkların pek hoşuma gitmemişti.
O yüzden sorayım dedim.
Bunlar seni rahatsız mı ediyor?
dinsiz olan o kadar ergen var ki

Ülkede garip garip giyinen

The Batman

80+ Silver
O muhazakar kitlenin çogu reislerini degilde gerçek anlamda peygamberlerine baksa sorun kalmiycak.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şu yazdıkların pek hoşuma gitmemişti.
O yüzden sorayım dedim.
Bunlar seni rahatsız mı ediyor?
Dinime dahleden, her türlü küfrü ve dalgayı dillendirenlere niçin sevgi duyayım ki? Beriyim dediğim gibi bu tiplerden. Takdir edersin ki Z kuşağının büyük çoğunluğu bu tiplerden oluşuyor. Bilinçsiz dinsizlik büyük oranda ve hızla artıyor. Çiçek böcek gösterecek hâlim yok ya bunlara, hoşuna gitmemesini anlamadım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dinime dahleden, her türlü küfrü ve dalgayı dillendirenlere niçin sevgi duyayım ki?
Belki de karşına sadece bu tarz tipler çıkmıştır.
Din konusunda yeterince sorgulamış ve tarafını seçmiş kişiler de mevcut.
Belki de gördüklerin sadece sosyal medyada olan tiplerdir.
Çiçek böcek gösterecek hâlim yok ya bunlara, hoşuna gitmemesini anlamadım.
Yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi sorgulayıp tarafını seçmiş kişilere saygı duymak gerekiyor bu konuda.

Kıyafet konusunda neden öyle dedin?

Top Bottom