Amacım asla kavga çıkarmak değil. Eğer yanlış bir konu açtıysam kaldırabilirim de. Günlük hayatımda gördüğüm muhafazakar(AKP'li ve MHP'li) insanların neredeyse hepsi Z kuşağından hazetmiyor. Sizce bunun sebebi ne?
Sanırım bilmem kaç yıldır insanlara empoze edilen 'İslam,vatan,millet,allah,kitap,yapacağız,edeceğiz,yaptık,ettik,onlar şunu yaptı,öncekiler,sonrakiler,biz şöyleyiz,böyleyiz,inanın,güvenin' adı altındaki veyahut başka bir şey hangisini eklemek isterseniz size kalmış ne idiği belirsiz saçma sapan dayatılarına ve yalanlarına boyun eğmeyip cidden bir şeyleri insanların istedikleri zaman gerçek şekliyle öğrenebildiklerini ve hakları olduğunu öğrenmelerini hazmedemiyorlar.
Bana göre zamanından beri elinin altında tuttukları ezdikleri aşağıladıkları haklarını ellerinden aldıkları insanların artık uyanıp ne oluyor ulan burada demeleri malum bölgelerine ağır darbeler indirdiği için diyebilirim.
Ha ek olarak şunu belirteyim 'Bir kısım' Z kuşağı mensuplarıyla (Şu insanlara o kuşağı bu kuşağı sıfatlarının yakıştırılması beni aşırı geriyor) bu dönemin bir ferdi olarak yakından uzaktan alakam olsun istemem. Sosyal becerileri gelişmemiş, konuşmayı bilmeyen, duracağı yeri bilmeyen, ağzından küfür düşmeyen sürekli bir argo kullanma zorunluluğu hisseden, aile terbiyesi almamış, ciddiyetsiz, orada burada gördüğü olumsuz şeyleri kendine yakıştırmaya çalışan, özenti(Kötü anlamda), edeceği lafı bilmeyen seri üretim banttan çıkan nike ayakkabılar gibi ortalıkta dolaşan kişilerle gram muhabbet beslemek istemem.
Bu forumda yazdığım en ciddi yazım bu oldu herhalde