oguzhanFhd
80+
Dahası
Üniversite için laptop daha mantıklı.
eğer dışarıda da ihtiyacın olacaksa laptopMerhabalar arkadaşlar ben bir üniversite hazırlık öğrencisiyim. Okuduğum okulda bölüm seçimi birinci sınıfın sonunda ikinci sınıfa geçmeden yapılıyor kafamda ya bilgisayar mühendisliği ya da elektrik elektronik var fakat ne tür bir bilgisayar almam konusunda kafam karışık oyun oynamayı bilgisayar başında zaman geçirmeyi seviyorum ama illa ki bilgisayar okul içinde lazım olacak. Sizler ne dersiniz ne tavsiye edersiniz yanıtlarınıza tavsiyelerinize açığım iyi günler .
Hangi üniymiş o yahu birinci sınıfın sonunda bölüm seçimi yaptıran.Merhabalar arkadaşlar ben bir üniversite hazırlık öğrencisiyim. Okuduğum okulda bölüm seçimi birinci sınıfın sonunda ikinci sınıfa geçmeden yapılıyor kafamda ya bilgisayar mühendisliği ya da elektrik elektronik var fakat ne tür bir bilgisayar almam konusunda kafam karışık oyun oynamayı bilgisayar başında zaman geçirmeyi seviyorum ama illa ki bilgisayar okul içinde lazım olacak. Sizler ne dersiniz ne tavsiye edersiniz yanıtlarınıza tavsiyelerinize açığım iyi günler .
Vaktinin büyük bi kısmını evde geçiriyorsan tereddütsüz masaüstü alabilirsin. Kullanımı daha rahat , laptop monitörü küçük olduğundan uzun süreli kullanımda insanı çok yoruyor ve 8000₺ lik bi laptoptan alabileceğin performansı masaüstünde 4500-5000₺ lik sistemle çok rahat alabilirsin. Ayrıca ilerleyen zamanlarda parça değiştirme imkanın oluyor , laptoplarda pek mümkün olmuyor.Merhabalar arkadaşlar ben bir üniversite hazırlık öğrencisiyim. Okuduğum okulda bölüm seçimi birinci sınıfın sonunda ikinci sınıfa geçmeden yapılıyor kafamda ya bilgisayar mühendisliği ya da elektrik elektronik var fakat ne tür bir bilgisayar almam konusunda kafam karışık oyun oynamayı bilgisayar başında zaman geçirmeyi seviyorum ama illa ki bilgisayar okul içinde lazım olacak. Sizler ne dersiniz ne tavsiye edersiniz yanıtlarınıza tavsiyelerinize açığım iyi günler .
Hangi üniymiş o yahu birinci sınıfın sonunda bölüm seçimi yaptıran.
TED Üniversitesi ve ayrıca Sabancı Üniversitesinde de aynı sistem var.Hangi üniymiş o yahu birinci sınıfın sonunda bölüm seçimi yaptıran.
Helal vallahiTED Üniversitesi ve ayrıca Sabancı Üniversitesinde de aynı sistem var.