Neler Yeni

Mühendislik Okuyanlar Memnun Mu?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,745
İsim
Kgn
Özetle işini yapan birisi için Mühendislik = Irgatlık

Birileri yatar birileri onların işini sırtlanmak zorunda kalır.
Saçmalıktan başka bir şey değil dediğiniz.
Eğer kendini geliştirirse gayet iyi yerlerde olabilir.

donanimci98

80+ Bronze
Saçmalıktan başka bir şey değil dediğiniz.
Eğer kendini geliştirirse gayet iyi yerlerde olabilir.
Bir yere gelemez demedim ki. Rahat bir meslek hayatı yok. Sürekli yoğunluk,hatalar, yetişmesi gereken işler, yetersiz zaman,müşteri darlaması,laftan anlamaz müşteri ve stres. Senin meslek nedir?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,745
İsim
Kgn
Bir yere gelemez demedim ki. Rahat bir meslek hayatı yok. Sürekli yoğunluk,hata yetişmesi gereken işler, yetersiz zaman ve stres. Senin meslek nedir?
Ben Makine Mühendisliği okuyorum hocam.
Yoğunluktur,işler,zaman ve stres her meslekte mevcut.Bunu mühendislikler için ayrıştırmamak gerek.
Ve bunlar Türkiye de geçerli benim görüşüm.Yurtdışında eğer bir şekilde gidip iş bulabilirse o meslek hayatının rahatlığını yaşar

donanimci98

80+ Bronze
Ben Makine Mühendisliği okuyorum hocam.
Yoğunluktur,işler,zaman ve stres her meslekte mevcut.Bunu mühendislikler için ayrıştırmamak gerek.
Ve bunlar Türkiye de geçerli benim görüşüm.Yurtdışında eğer bir şekilde gidip iş bulabilirse o meslek hayatının rahatlığını yaşar
Tamam işte dediğim o. İnşaata kum taşımıyor belki ama işi yapan sen olduğun için günün sonunda ek mesailer vs vs hayatını çürütüyor. Son iki hafta falan neredeyse yaşamadım. Sadece çalıştım, uyudum, uyandım devam ettim. Zamanı skipledim resmen. Ha dediğim gibi rahat olanları da var yükü birileri çekince birileri de yatıyor haliyle.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,745
İsim
Kgn
Tamam işte dediğim o. İnşaata kum taşımıyor belki ama işi yapan sen olduğun için günün sonunda ek mesailer vs vs hayatını çürütüyor. Son iki hafta falan neredeyse yaşamadım. Sadece çalıştım, uyudum, uyandım devam ettim. Zamanı skipledim resmen. Ha dediğim gibi rahat olanları da var yükü birileri çekince birileri de yatıyor haliyle.
O zaman tek cümle ile konuyu bitirelim :) :
Sıkıntı çektiren kısım mühendislik değildir, çalıştığın ülkedir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom