Neler Yeni

Mülteci Arkadaşlardan Özür Diliyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bu gün münübüste 2 türk kadın, şöför ile beraber 2 türk erkek vardı ve 4 mülteci kadın 10-12 mülteci erkek vardı münübüse binip rahatsızlık verdiğimiz için hem kendi adıma hem de o 4 türk adına özür dilerim bir daha olmaz sonuçta Atam ve askerlerimiz sizin için savaşıp kan döktü, 15 yaşında çocuklar sizin için cepeye giti, anneler oğularına sizin için göz yaşı döktü, seven sevdiğine siz bu topraklarda rahat rahat yiyin için diye kavuşamadı.
Dışarı çıkıyorum 10 kişiden 7 si mülteci İstanbulun merkezi yerlerine gidiyorum durum aynı yazık cidden nolcak sonumuz çok merak ediyorum.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyice abartmaya başladınız, bir olay çıkmış sandım alt tarafı minibüste mülteci görmüşsün ne gerek var boş konu açmaya
22 kişiden 17 si mülteci normal bir şeymi bu neredeyse her münübüse bindiğimde aynı durum

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sıkmadınız mı iyice? Konu açınca geri dönmüyorlar sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
İsterse babamın oğlu olsun hepsinden nefret ediyorum ve inşallah 2023 de dönecekler

KlausM

80+ Silver
abi ben suri türkieye cennet

José Mourinho

80+ Silver
Abi ben suri çok türkçe bilmeme fakat doktor olmak istemek
Ya banane banane. Normal artık yani. Bunu böyle gözümüze gözümüze iyece sokmaya ne gerek var

LaketrooS

80+ Silver
Bu gün münübüste 2 türk kadın, şöför ile beraber 2 türk erkek vardı ve 4 mülteci kadın 10-12 mülteci erkek vardı münübüse binip rahatsızlık verdiğimiz için hem kendi adıma hem de o 4 türk adına özür dilerim bir daha olmaz sonuçta Atam ve askerlerimiz sizin için savaşıp kan döktü, 15 yaşında çocuklar sizin için cepeye giti, anneler oğularına sizin için göz yaşı döktü, seven sevdiğine siz bu topraklarda rahat rahat yiyin için diye kavuşamadı.
Dışarı çıkıyorum 10 kişiden 7 si mülteci İstanbulun merkezi yerlerine gidiyorum durum aynı yazık cidden nolcak sonumuz çok merak ediyorum.
knk doğal değil mi suriyedeyiz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,859
Üyeler
167,562
Son üye
mehmet11111