Neler Yeni

Multi Vitamin kötü koku

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Daha güzel kokan ve tadı güzel olana denk gelmedim ben. Kullanıcı yorumlarına bakmak lazım tabii :D

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha güzel kokan ve tadı güzel olana denk gelmedim ben. Kullanıcı yorumlarına bakmak lazım tabii :D
Yorumlar gayet güzel görünüyor, Teşekkürler bilgi için fakat ilk kez vitamin aldığım için ilk başta bune dedim yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka anlamadım, erkeklere özel multivitamin nasıl oluyor???
Bir de hepsi kötü kokuyor kankam.
Erkeklerin daha çok alması gereken içerikler vs. var

Yorumlar gayet güzel görünüyor, Teşekkürler bilgi için fakat ilk kez vitamin aldığım için ilk başta bune dedim yani :D

cinsel sağlık vb.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY

Bu ürünü kullanmaya başladım fakat açtığımda içindeki haplar kötü ve keskin kokuyor bu normal mi? Araştırdığım kadarıyla normal sanırım.
tüm multivitamin ve vitamin içerikli ürünler, aromalı olanlar hariç yapıları gereği kokar. Yıllardır solgar kullanırım denediğim farklı markalarda oldu. Onlarda da aynı şekilde koku vardır. Bulundukları ortamda bile kokuları hissedilir. Özellikle havasız kapalı bir yerdeyse orası komple vitaminin kokusunu alır.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

cinsel sağlık vb.
asdfasdfsdfasdfaasdf
Olm ya, ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Yani erkekler bir tık daha fazla vitamine ihtiyacı olur ama bu oran %10 bile değildir. Neyse ya, iyi beslenen biri isen max 1 tane al bence.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asdfasdfsdfasdfaasdf
Olm ya, ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Yani erkekler bir tık daha fazla vitamine ihtiyacı olur ama bu oran %10 bile değildir. Neyse ya, iyi beslenen biri isen max 1 tane al bence.
kanka beslenmem pek iyi sayılmaz fakat günde 1 tane alacağım yinede

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
Kanka anlamadım, erkeklere özel multivitamin nasıl oluyor???
Bir de hepsi kötü kokuyor kankam.
erkek vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve minerallere ağırlık veren ürünlerdir. Erkek bünyeleri testeron salgıladığı için bu testeronu oluşmasına yardımcı olan vitamin ve minarel değerleri daha yüksek olan "SÖZDE" ürünlerdir. Genelde bir çok marka pazarlama taktiği olarak özelliklede sporcu tayfa için algı taktiği yapılarak satılan ürünler. A,B,D,Kvitamin grupları ,Kalsiyum, magnezyum,potasyum gibi mineraller dışında; En çok lazım özellikle Sperm konusunda lazım olan aynı kalite tutuna bilirlik gibi aynı zamanda sperm içerisinde bolcada bulunan En önemlileri Q10 , C ve E vitamini, L-kartinin-Çinko-Selenyum ve N-asetil-sistein, B12-D vitamini, Folikül Stimüle Edici (Uyarıcı) Hormon (FSH),omega 3 yağ asitleri,bromelain,folik asit , folat,beta karoten, pentoksifilini, kalliklerin vitamin ve mineralleri içerir.
Bu özellikte olan ürünleri kutu arkalarında genelde yazar Vitamin ve mineral grupları ayrı ayrıdır dikkat edebilirsiniz.

Kafası karışan arkaşlarda sadece bunu odak noktasına alsın bilim,sağlık gibi konuların genelde hiç bir değeri olmayan ülkemizde çok haber olmadı ama

🌟🌟-arkadaşlar özellikle Q10 çok mucizevi bir şey sadece erkek olarak değil herkesin bu vitaminin kullanması gerekli. Özellikle hastalığı vs olan kişilerin, sağlıklıysanda beyin sağlığı için mutlaka hasta olma diye kullanın. Şu google Q10 yazıp mutlaka araştırın inanılmaz süper ötesi bir vitaminsi bir buluş 🌟

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Kötü koku derken nasıl kokuyo acaba, ben solgar ve nature supreme kullandım ns yi hala kullanıyorum herhangi bir kötü gelen koku yok. İkisininde kendine has kokusu vardı o da tahmınen kullanılan jelatındendi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Melatonin almak istiyorum hangi markayı alabilirim öneri verebilir misiniz?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kötü koku derken nasıl kokuyo acaba, ben solgar ve nature supreme kullandım ns yi hala kullanıyorum herhangi bir kötü gelen koku yok. İkisininde kendine has kokusu vardı o da tahmınen kullanılan jelatındendi
Hocam tarif nasıl edebilirim bilmiyorum fakat normal kötü bir koku

1000004576.jpg

Vahdeath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Vahdet Görgülü
Konuyu hortlatıyorum ama uzun süre kullanımdan sonraki etkileri nasıl acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç