Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bu ürünü kullanmaya başladım fakat açtığımda içindeki haplar kötü ve keskin kokuyor bu normal mi? Araştırdığım kadarıyla normal sanırım.
Kanka anlamadım, erkeklere özel multivitamin nasıl oluyor???
Bu ürünü kullanmaya başladım fakat açtığımda içindeki haplar kötü ve keskin kokuyor bu normal mi? Araştırdığım kadarıyla normal sanırım.
Yorumlar gayet güzel görünüyor, Teşekkürler bilgi için fakat ilk kez vitamin aldığım için ilk başta bune dedim yaniDaha güzel kokan ve tadı güzel olana denk gelmedim ben. Kullanıcı yorumlarına bakmak lazım tabii
Erkeklerin daha çok alması gereken içerikler vs. varKanka anlamadım, erkeklere özel multivitamin nasıl oluyor???
Bir de hepsi kötü kokuyor kankam.
cinsel sağlık vb.Yorumlar gayet güzel görünüyor, Teşekkürler bilgi için fakat ilk kez vitamin aldığım için ilk başta bune dedim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erkeklerin daha çok alması gereken içerikler vs. var
tüm multivitamin ve vitamin içerikli ürünler, aromalı olanlar hariç yapıları gereği kokar. Yıllardır solgar kullanırım denediğim farklı markalarda oldu. Onlarda da aynı şekilde koku vardır. Bulundukları ortamda bile kokuları hissedilir. Özellikle havasız kapalı bir yerdeyse orası komple vitaminin kokusunu alır.
asdfasdfsdfasdfaasdfYorumlar gayet güzel görünüyor, Teşekkürler bilgi için fakat ilk kez vitamin aldığım için ilk başta bune dedim yani
Erkeklerin daha çok alması gereken içerikler vs. var
cinsel sağlık vb.
kanka beslenmem pek iyi sayılmaz fakat günde 1 tane alacağım yinedeasdfasdfsdfasdfaasdf
Olm ya, ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Yani erkekler bir tık daha fazla vitamine ihtiyacı olur ama bu oran %10 bile değildir. Neyse ya, iyi beslenen biri isen max 1 tane al bence.
erkek vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve minerallere ağırlık veren ürünlerdir. Erkek bünyeleri testeron salgıladığı için bu testeronu oluşmasına yardımcı olan vitamin ve minarel değerleri daha yüksek olan "SÖZDE" ürünlerdir. Genelde bir çok marka pazarlama taktiği olarak özelliklede sporcu tayfa için algı taktiği yapılarak satılan ürünler. A,B,D,Kvitamin grupları ,Kalsiyum, magnezyum,potasyum gibi mineraller dışında; En çok lazım özellikle Sperm konusunda lazım olan aynı kalite tutuna bilirlik gibi aynı zamanda sperm içerisinde bolcada bulunan En önemlileri Q10 , C ve E vitamini, L-kartinin-Çinko-Selenyum ve N-asetil-sistein, B12-D vitamini, Folikül Stimüle Edici (Uyarıcı) Hormon (FSH),omega 3 yağ asitleri,bromelain,folik asit , folat,beta karoten, pentoksifilini, kalliklerin vitamin ve mineralleri içerir.Kanka anlamadım, erkeklere özel multivitamin nasıl oluyor???
Bir de hepsi kötü kokuyor kankam.
Hocam tarif nasıl edebilirim bilmiyorum fakat normal kötü bir kokuKötü koku derken nasıl kokuyo acaba, ben solgar ve nature supreme kullandım ns yi hala kullanıyorum herhangi bir kötü gelen koku yok. İkisininde kendine has kokusu vardı o da tahmınen kullanılan jelatındendi
marcustan mı görüp aldın