Neler Yeni

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Bıkmadılar ha gençlerin üzerinden siyaset yapmaktan ulan ülkede sağlık sektörü bildiğin çöktü vasat durumda şuan bütün doktorlar özele geçiyor ve devlet buna mani olmuyor hastanelere kolay kolay randevu alınamıyor, ilaçlarda hayvan gibi fiyat farkı çıkıyor artık çoğunu devlet karşılamıyor bile. Zaten kalitede git gide düştü çoğu doktor farklı farklı ilaç yazıp gönderiyor artık hangisi tutarsa diye hiç biri bir halt bilmiyor! İnternetten biraz araştırmayla bizde o ilaçlara ulaşabiliriz! Ülkede gelir eşitsizliği almış başını gitmiş!

tragedy

80+

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben istanbulda değilim onun için ne olup bittiğini bilmiyor ama mesela neyde şikayetçiler? İmamoğlu bi kaç kez tatile gitti diye mi ki bu normal bir şey yoksa partiden dolayı mı? ben sadece taksiciler ve malum partililer şikayetci diye biliyorum :D
Partizanlık yüzünden şikayetçiler kardeşim. Kadir Topbaş'dan sonra iki sene boyunca hiçbir proje hayata geçirilmedi ve buna rağmen AKP'nin adayı Binali Yıldırım %48 oy aldı. Yani bıraksınlar bu ayakları. :)

İceWolf

80+ Silver
Reis sizin mesleğe nasıl başvuruyoruz ve günde kaç tane instagram&twitter hesabı falan açmak gerekiyor?
Yada en güzeli İmamoglunun yılda 1.000.000.000 TL üstünde para ödediği ajanslara gidersen sana ne şartları olduğunu kendileri söylerler 😀😀

NightWish2434

80+ Silver
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Bedava yap bedava

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Max malum partili videosu. Videoyu paylaşanda badem bıyıklı :D
Çoğu malum parti tarafından engelleniyor zaten üstüne bizim başımızdakiler verdiği bir sözü bile tutmadı o ne olacak 20 yıldır konuşuyor ama hiçbirşey olduğu yok ülke daha kötüye gidiyor sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

+Berbat ekonomide yap bakayım bunları her gün birşeyelere zam geliyor
Hiç bir ekonomi haberinde göremezsin bunları. CHP, İmamoğlu, Yavaş bitti. Bu kadar. :)

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
Ben istanbulda değilim onun için ne olup bittiğini bilmiyor ama mesela neyde şikayetçiler? İmamoğlu bi kaç kez tatile gitti diye mi ki bu normal bir şey yoksa partiden dolayı mı? ben sadece taksiciler ve malum partililer şikayetci diye biliyorum :D
Ben duyduğumu dedim valla ben de İstanbul'da yaşamıyorum. Bunu dedim diye bana mağlum partili diyecek koyunlar var ama neyse 🙃

İceWolf

80+ Silver
Ben duyduğumu dedim valla ben de İstanbul'da yaşamıyorum. Bunu dedim diye bana mağlum partili diyecek koyunlar var ama neyse 🙃
Ulu önder Atatürk öldükten sonra Yahudi-Ermeniler tarafından ele geçirilen, son aylarda da Rumlar in ele geçirdiği malum partimi?

Ulu önder Atatürk öldükten sonra Yahudi-Ermeniler tarafından ele geçirilen, son aylarda da Rumlar in ele geçirdiği malum partimi?
Bide onlar ajans kedicigi üstün insan, koyun degi. Lütfen 😀😀😀

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Ekrem önce belediye çalışanlarına zam versin Bolu Ankara yüzde 65 70 zam verdi Ekrem enflasyon vercem 40 vercem diyor bu gidişle İstanbul'un sokağını alamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Ekrem önce belediye çalışanlarına zam versin Bolu Ankara yüzde 65 70 zam verdi Ekrem enflasyon vercem 40 vercem diyor bu gidişle İstanbul'un sokağını alamaz.
Ekrem de zaten dört dörtlük değil ki. İki tarafta tencere-kapak

Bence tüm detayları vermeliler ki sonradan şu yaş dedik ama şöyle şöyle şartlar var denmemeli. Telefon vaadinde olduğu gibi
İyi değindin, bunda bile rezillik yaparlar.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
İmamoğlu hiçbir zaman "Tamamen ücretsiz yapacağım" demedi.

Öğrencilere ücretsiz yapacağını söyledi ve belirli bir kademede de gerçekleştirdi sözünü.
Ayrıca özel günlerde de toplu taşımayı da ücretsiz yaptı.

Allah aşkına gelip Murat KURUM'u savunmayın burada :D
Şimdi siz olayları farklı yerlere çekmeye müsait kitlesiniz ama. Siyasileri kör kütük destekleyenlere sesleniyorum. Millete koyun demeden önce bir aynada kendinize bakmanız lazım. Biriniz diyor tamamen ücretsiz yapacaüım demedi, diğeriniz diyor arkadaşım memnunmuş. A partili veya C partili hepinize diyorum siz önce kendi desteklediğiniz adamın yanlışına yanlış diye bilin. İstanbul'da yaşamayıpta element uydurmayın. Yaşayanlarda yanlışa yanlış desin. O da şunu yaptı o da bunu yaptı derseniz bu siyasiler halk için bi bok yapmaz.
Ayrıca ben Beyazıt'ta dükkanımız var ekram 2 senedir bir caddeye kaldırım taşı dizemedi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Gedik Paşa katlı otoparkı 2.5 sene önce yıkıldı şu an sadece temeli duruyor otoparkın. Tramvay yolunun her tarafı delik deşik 60 yaşında 2 tane dayıya yaptırıyorlar. Gidip kendim sordum dayı sen niye tek çalışıyorsun diye. Adam kendisi bana işçi vermiyorlar ne yapayım dedi. Siz koyun, diğerleri koyun. İkinizin birbirinizden farkı yok.

Ekrem'in vaatleri kopyalıyor. O da ilk geldiğinde indirmişti fiyatı.
Aynen kardeşim adam hiç bir şey yapmadı diye malum partileler hariç herkes memnun. Benim arkadaşım istanbulda ben memnunum diyor sadece metrolar çok kalabalık o da normal. İbb sayfasını takip etsen aslında bi çok şey yapıldığını görürsün eksileri vardır elbette ama bu yukarıda ki adaydan iyidir yine. Kendisine röportajda heryerden Atatürk ismi kaldırılıyor diyorlar Kurum diyor ki öyle bir şey yok bana yer söyleyin diyor muhabir başlıyor saymaya :ROFLMAO:

Ekler

• EibTE_HXYAAEiW3.png
    EibTE_HXYAAEiW3.png
    288.9 KB · Hit: 45

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba

Bide onlar ajans kedicigi üstün insan, koyun degi. Lütfen 😀😀😀
Şehitlerimize ev vermeyen kim? Suriyelilere bedava ev veren depremzedelere parayla ev satan kim? Sence bunu yapan hangi ırk?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,953
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom