Neler Yeni

Müslüman aile baskısı

Hanaz

80+ Gold
Müslüman aile ile yaşamak cidden çok zor. Benim aşırı derecede sağcı ve Müslüman olmamı istiyorlar. Yaşım 17 halen bu yaz kuran kursuna gönderecekler. (kuranı bilmeme rağmen sadeve tecvit için) hiç beni anlamıyorlar. TV de bir siyasi konu açılınca, "Müslüman bu X partisine oy vermeli, vermezse günahkar olur", "eğlenmek haramdır, oturmak nefis işidir, git kuran oku" vb. cümleleri aşırı derecede duyuyorum. Her şeyi dine bağlıyorlar. En alakasız, CS oyunu yabancıların diye "oğlum bu oyun boykot oynama" diyor. Cidden bıktım. Bağımlı değilim ama sigara içiyorum. Beni dinden nefret ettirdiler. Dinleri artık sorguluyorum. Peygamber ismi duyunca, Allah ismi duyunca artık küfür ediyorum resmen.
Akrabalarım hepsi Müslüman ama ben çıkmak ıstiyorum. Beni umarım anlamışsınızdır, bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Yardımınıza çok ihtiyacım var.🙏🏻
Sen alkolik baba baskısı görmemissin ahh ahh

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
İstediğim gibi olur umarım, kurtulurum bu evden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısı cidden hocam, yok Atatürk kuranı yakmış, Petrolleri satmış, Osmanlıyı batırmış vb. Ne kadar saf ve cahiller...

Zorla imam hatip ortaokul okutturdular son 2 sene tüm din hocalarına sövmüştüm, 3 yaşımdan beri o "Nur dershanesine" götürülüyorum. Bazen kaçıyorum ama yinede götürüyorlar
Zor cidden ne desem bilemedim , umarım hakkında hayırlısı olur güzel bir bölüm kazanıp kendini kurtarırsın.

Hanaz

80+ Gold
Daha güzel, mutlu günlerin olsun, ne diyelim. Max müslüman aile işte.
Ben en son tarikatlara girip orda yaşıyıcam allah allah dolaşıcam ayda 100 tl de veririm hayatıma bakarım inanan enayi çok

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
kankim nedense bilmiyorum aralarından bana menzilciler en iyisi geliyo
Böyle bir yargıda bulunmayı kesinlikle istemezdim ama tarikatın iyisi oaz ehlisunnet diye anılan el üstü tutulan menziline yakında foyası çıkmaya başlar ki başladı da ben kesinlikle böyle kuruluşlardan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Aga annen ve baban müslüman ise onların en büyük gorevlerinden biri seni de musliman yapmak ama onlar tam tersini yapmış nasıl bir günah islediklerinin inşallah anlarlar

grasdiyas

80+ Silver
"Nur cemaati" diye bir yere gidiyorlar.

Babam bu konuda baskıcı değil ama annem...
Eğer gitmezsem gözünde 0 değerim olacakmış. Eğer gidersem istediğim her şeyi yapacakmıs (yapcağı şey istediğim tatlı) , el üstünde tutarlarmış. Resmen yeni pc aldım ama hiç oyun oynatmıyor. Eğer gitmezsem evde de tutmazmış, bir dükkana verip "seni köpek gibi süründürsünlerde aklın başına gelsin" diye sanki kendi evladı değilmişim gibi cümleler kuruyor.
okulu bıraktığım için aynısı başıma geldi bence ailene pek güvenme git gitsin sonra ev hapisane oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom