Neler Yeni

Müstakil eve fiber bağlatabilir miyim ?

UmutcanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umutcan
Kocaeli'nin hemen hemen merkezi diyebilecek Körfez ilçesinde oturuyorum. 4 katlı bir apartmanım var 3 katını kendim kullanıyorum 1 katında kiracımız var.Yaklaşık 2 sene önce falan muhtarımızla ortak uğraşlarımız sonucu mahalleye fiber getirtmeyi başardık.Muhtarımız gidin Türk Telekom'a başvurun onlar evinize getirirler dedi.Bende bir dilekçe verdim cevap yok 2.ye verdim hala yanıt yok.Sizce evime bağlatabilir miyim?Bağlatmayı başarabilen arkadaşlar varsa tavsiye verirse sevinirim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yusuf Kıraç ve Müdürlükle yüz yüze iletişime geçin. Özellikle bölge amirini müdürlükte bulabilirseniz çok iyi olur.

UmutcanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok moruk twitterdan yusuf kıraça falanda ulaştım ama gene sonuç yok bizim fiber başka baharlara kaldı ya

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Kocaeli'nin hemen hemen merkezi diyebilecek Körfez ilçesinde oturuyorum. 4 katlı bir apartmanım var 3 katını kendim kullanıyorum 1 katında kiracımız var.Yaklaşık 2 sene önce falan muhtarımızla ortak uğraşlarımız sonucu mahalleye fiber getirtmeyi başardık.Muhtarımız gidin Türk Telekom'a başvurun onlar evinize getirirler dedi.Bende bir dilekçe verdim cevap yok 2.ye verdim hala yanıt yok.Sizce evime bağlatabilir miyim?Bağlatmayı başarabilen arkadaşlar varsa tavsiye verirse sevinirim.
ucubeler 1 2 aya getiririz alt yapıyı dediler gelmedi. .

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
benimde mustakil evim vardı soruşturdum alt yapı yok gelmeside belki 1 yılı bulur dediler,daha sonra bir aracı ile müdürle görüştüm ve 3 gün içinde müstakil evime neti bağladılar...

UmutcanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sene uğraştım mahalleye fiberi getirdim.Bi 2 sene daha uğraşıp eve getircem bu gidişle.Müdürlüğe gittiğimde bi yakalayabilsem bölge amirini kolaylaştırda işim.Yok yakalayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde mustakil evim vardı soruşturdum alt yapı yok gelmeside belki 1 yılı bulur dediler,daha sonra bir aracı ile müdürle görüştüm ve 3 gün içinde müstakil evime neti bağladılar...
bizim aracılar falan yok ya müdürle görüştürecek malesef.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
2 sene uğraştım mahalleye fiberi getirdim.Bi 2 sene daha uğraşıp eve getircem bu gidişle.Müdürlüğe gittiğimde bi yakalayabilsem bölge amirini kolaylaştırda işim.Yok yakalayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim aracılar falan yok ya müdürle görüştürecek malesef.
kesinlikle görüşerek halledebilirsiniz yoksa onları bekleyecek olursanız o iş olmaz....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,824
Üyeler
164,918
Son üye
cagri21
Top Bottom