Neler Yeni

Müstakil evimize fiber bağlarlar mı?

Fiber mi baglarlar yoksa bakır kablo mu?

• Fiber

Oylar: 8 57.1%
  • Bakır

Oylar: 1 7.1%
  • Bilmiyorum/ diğer (belirtin)

Oylar: 5 35.7%

• Oy kullanan toplam üye
    14

Aku's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali kadir uyar
Instagram
Alikadir.uyar
Eve internet bağlamayı düşünüyorum. Ama ortada büyük bir soru işareti var. Bir arsanın içerisinde 3 tane ev var. Bunların birisinin numarası 9, birisininki 91 diğerinin numarası yok. Numara dokuzda fiber internet var. Numara 91'de eski nesil internet var. İkisi de internet olmayan evin hemen önündeki direkten internet çekiyorlar. Başvurumda evin numarasının 9 olduğunu yazsam fiber internet bağlarlar mı? İnternette numarasız evin numara 9 olduğu yazıyor ve fiber destekliyor. Fakat numara dokuz başka bir ev ve oraya internet bağlı.

Erda Yıldırım

80+ Gold
kendiniz fiber alt yapı yaptırabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eve internet bağlamayı düşünüyorum. Ama ortada büyük bir soru işareti var. Bir arsanın içerisinde 3 tane ev var. Bunların birisinin numarası 9, birisininki 91 diğerinin numarası yok. Numara dokuzda fiber internet var. Numara 91'de eski nesil internet var. İkisi de internet olmayan evin hemen önündeki direkten internet çekiyorlar. Başvurumda evin numarasının 9 olduğunu yazsam fiber internet bağlarlar mı? İnternette numarasız evin numara 9 olduğu yazıyor ve fiber destekliyor. Fakat numara dokuz başka bir ev ve oraya internet bağlı.
numara dokuz ile aynı interneti paylaşabilirsiniz

Aku's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali kadir uyar
Instagram
Alikadir.uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendiniz fiber alt yapı yaptırabilirsiniz

numara dokuz ile aynı interneti paylaşabilirsiniz
Kendimiz yaptırırsak astronomik rakamlar çıkar diye biliyorum. O telefon direği eve 10 cm yakın zaten, tek yapacakları direkten aşağı oradan eve kablo sokmak.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Kendimiz yaptırırsak astronomik rakamlar çıkar diye biliyorum. O telefon direği eve 10 cm yakın zaten, tek yapacakları direkten aşağı oradan eve kablo sokmak.
fiberi olan komşunuzdan lan kablosu ile kendi router'ınıza kablo çekin

Aku's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali kadir uyar
Instagram
Alikadir.uyar
fiberi olan komşunuzdan lan kablosu ile kendi router'ınıza kablo çekin
Bu pek mümkün değil (biraz cins insanlar) ayıca bu onların internet hızını düşürmez mi? İnterneti bayağı sömüreceğim de.

mesut3467

80+ Bronze
Hat çekmeleri gerekecek. Başvuru yapın ama hemen dönüş olmuyor. O zamana kadar desteklenen altyapıda internet alman yararına olacaktır.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
o kadar yakınsanız yaparlar sadece kablo çekilecek turkcell superonline müşteri hizmetlerine danışın yardımcı olurlar

o kadar yakınsanız yaparlar sadece kablo çekilecek turkcell superonline müşteri hizmetlerine danışın yardımcı olurlar
port fazladır zaten yeriniz varsa portda kesin yaparlar

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
fiber bağlantıyı genellikle sitelere çoklu kullanıcıların olduğu yerlere bağlıyolar ne kadar yakın olursan ol kapının önünden hat geçer ama bağlamazlar sitelerdede ayrı bir kofra kuruyolar içinde dağıtıcı var oradan daire ye hat çekiyolar ama yinede şansını dene derim hangi fiber geçtiğini öğren müşteri hizmetlerinin ararsan zaten müstakil evlere vermiyoruz diyeceklerdir sen direk merkeze git dilekçe ile bildir

Aku's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali kadir uyar
Instagram
Alikadir.uyar
IMG_20210827_144441.jpg

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bundan gram şey anlamadım ama şöyle diyeyim.

Eğer eviniz sitede ise yönetim ve müteahhit ile iletişime geçip onlar üzerinden işlem sağlamalısınız.
Site değilse kendiniz dilekçe verip başvuruda bulunabilirsiniz ama bölgenizdeki diğer evlerde fiber yoksa size bağlayacaklarını pek sanmam.
Şans işi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,719
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom