Neler Yeni

🔥İndirim Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

Palo DAYI 👑

80+ Gold

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyor

Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.Ek olarak minimum 18 yaşta olmanız gerekiyor
lan aidat falan ödemiyoruz dimi kart için

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yardımıcı olabilecek birisi var mı 😅
kısaca Naysa üye olucan ordanda üyelik işlemlerini tanımlamak için ve parayı cukkalamak için işbankası kaydını tamamlıcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

nays hesabını sonra kapatabilirrmiyiz kullanmazsak fln indirim işi iyi oluyorda onu tek hesaptan yaparım tüm aileyi yapcamda :D
18 yaş altı olmuyor onu baştan diyim kendimde yapamadım bu yüzden kardeşlerim için yapıcaktım
ama hesap kapatma olayını bılmıyorum uygulamaya girip ayarlara falan bakmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yani bir kart çıkarttıracagiz öyle mi ?
kısaca Naysa üye olucan ordanda üyelik işlemlerini tanımlamak için ve parayı cukkalamak için işbankası kaydını tamamlıcan
İnan hiç bilmiyorum biraz temele inmen lazım. Forumda çok duyuyordum ama hiç düşünmemiştim üye olmayı vs 😅

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
Önceden iş bankası hesabınız varsa hesabınız onaylı hesap sayıldığı için para gelemez, ama iş bankası hesabınız yoksa ve daha nays dan onaylı hesaba geçmediyse iz yine yapabilirsiniz
agalar vergi aidat cart curt alıyor mu yanlışlıkla kredi kartı açtırmayalım asdjkahjksd

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yani bir kart çıkarttıracagiz öyle mi ?

İnan hiç bilmiyorum biraz temele inmen lazım. Forumda çok duyuyordum ama hiç düşünmemiştim üye olmayı vs 😅
daha fazla temel yok , Magmaya inmemi beklemiyosan eğer :kekw:

agalar vergi aidat cart curt alıyor mu yanlışlıkla kredi kartı açtırmayalım asdjkahjksd
işlemleri tanımlarken müşteri temsilcisiyle konusyorsun yüz yüze direk ona sorabilirsiniz okadar bilgim yok

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
canlı destek ile görüşmek gerekiyor değil mi

Öncelıkle şunu belirteyim Naysa zaten üyeyım ve aktif kullanıyorum
Benim bildiğim Harcama limitini arttırmak için işbankası üyeliği gerekyiyor ve ben ona kayıt olmadım bu yüzden ona kayıt olmam lazımmı diye soruyorum
benim hesabım vardı zaten 500 tl kampanyasını gene gösterdi canlı destek bekliyorum görüntülü konuşmam var da :D

efeklnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Kılınç
Tam olarak ne zamana bitiyor bu gece mi gelecek gece mi

Top Bottom