Palo DAYI 👑
80+ Gold
oluyornays hesabım var ama kaydı tamamlamamıştım yapabilirim bende dimi
oluyornays hesabım var ama kaydı tamamlamamıştım yapabilirim bende dimi
eyvallah hocamoluyor
lan aidat falan ödemiyoruz dimi kart için1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 1-2 Kasım arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.Ek olarak minimum 18 yaşta olmanız gerekiyor
Yardımıcı olabilecek birisi var mıArkadaşlar biri bana anlatabilir mi tam olarak nays nedir ve nasıl işler? Hiç üye olmadım
nays hesabını sonra kapatabilirrmiyiz kullanmazsak fln indirim işi iyi oluyorda onu tek hesaptan yaparım tüm aileyi yapcamdaoluyor
kısaca Naysa üye olucan ordanda üyelik işlemlerini tanımlamak için ve parayı cukkalamak için işbankası kaydını tamamlıcanYardımıcı olabilecek birisi var mı
18 yaş altı olmuyor onu baştan diyim kendimde yapamadım bu yüzden kardeşlerim için yapıcaktımnays hesabını sonra kapatabilirrmiyiz kullanmazsak fln indirim işi iyi oluyorda onu tek hesaptan yaparım tüm aileyi yapcamda
İnan hiç bilmiyorum biraz temele inmen lazım. Forumda çok duyuyordum ama hiç düşünmemiştim üye olmayı vskısaca Naysa üye olucan ordanda üyelik işlemlerini tanımlamak için ve parayı cukkalamak için işbankası kaydını tamamlıcan
agalar vergi aidat cart curt alıyor mu yanlışlıkla kredi kartı açtırmayalım asdjkahjksdÖnceden iş bankası hesabınız varsa hesabınız onaylı hesap sayıldığı için para gelemez, ama iş bankası hesabınız yoksa ve daha nays dan onaylı hesaba geçmediyse iz yine yapabilirsiniz
Evet, acaba? bunu da öğrenmek isterimnays hesabını sonra kapatabilirrmiyiz kullanmazsak fln indirim işi iyi oluyorda onu tek hesaptan yaparım tüm aileyi yapcamda
daha fazla temel yok , Magmaya inmemi beklemiyosan eğerYani bir kart çıkarttıracagiz öyle mi ?
İnan hiç bilmiyorum biraz temele inmen lazım. Forumda çok duyuyordum ama hiç düşünmemiştim üye olmayı vs
işlemleri tanımlarken müşteri temsilcisiyle konusyorsun yüz yüze direk ona sorabilirsiniz okadar bilgim yokagalar vergi aidat cart curt alıyor mu yanlışlıkla kredi kartı açtırmayalım asdjkahjksd
En derine istiyorum,daha fazla temel yok , Magmaya inmemi beklemiyosan eğer
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemleri tanımlarken müşteri temsilcisiyle konusyorsun yüz yüze direk ona sorabilirsiniz okadar bilgim yok
benim hesabım vardı zaten 500 tl kampanyasını gene gösterdi canlı destek bekliyorum görüntülü konuşmam var daÖncelıkle şunu belirteyim Naysa zaten üyeyım ve aktif kullanıyorum
Benim bildiğim Harcama limitini arttırmak için işbankası üyeliği gerekyiyor ve ben ona kayıt olmadım bu yüzden ona kayıt olmam lazımmı diye soruyorum