Neler Yeni

🔥İndirim Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Hocam zaten 500TL kazan yazmıyor Seni tanıyalım yada müsteri Kaydını tamamla vs. Gibi bir şey yazıyordu
Normalde kampanyalar kisminsa gozukuyordu fakat simdi gozukmuyor ama para gelitor merak etmeyin.Aninda da gelebilir birkac saat sonra da

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Normalde kampanyalar kisminsa gozukuyordu fakat simdi gozukmuyor ama para gelitor merak etmeyin.Aninda da gelebilir birkac saat sonra da
hocam işbankası zorunlumu konuya uzak kaldımda sadece nays uye olsam yeterlımı yoksa

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
hocam işbankası zorunlumu konuya uzak kaldımda sadece nays uye olsam yeterlımı yoksa
Naysa kayıt oluyorsun oradan sonra senin kimlik bilgilerini vs istiyor iş bankasına ve naysa kayıt oluyorsun uygulamadan

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Mecbur iş bankası ve başka bir bankada senin adına hesabın olmalı ve 1TL iş bankası hesabına atman lazm + Görüntülü görüşme ile kayıt olunduğu için bankalara baskasının adına açamazsın

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Mecbur iş bankası ve başka bir bankada senin adına hesabın olmalı ve 1TL iş bankası hesabına atman lazm + Görüntülü görüşme ile kayıt olunduğu için bankalara baskasının adına açamazsın
Naysa kayıt oluyorsun oradan sonra senin kimlik bilgilerini vs istiyor iş bankasına ve naysa kayıt oluyorsun uygulamadan
uygulamaya üye olduğunuzda iş bankasına üye olmuş oluyorsunuz hocam
Benim arkadasm naysa uye oldu bitti fakat benim nays uyeligim vardi ve is bankasina uye olunca geldi
Öncelıkle şunu belirteyim Naysa zaten üyeyım ve aktif kullanıyorum
Benim bildiğim Harcama limitini arttırmak için işbankası üyeliği gerekyiyor ve ben ona kayıt olmadım bu yüzden ona kayıt olmam lazımmı diye soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Taha
Benim bildiğim Harcama limitini arttırmak için işbankası üyeliği gerekyiyor ve ben ona kayıt olmadım bu yüzden ona kayıt olmam lazımmı diye soruyorum
hesabınızın ayarlar kısmında doğrulama bölümü var mı (ismini bilmiyorum benzer bir şey olması lağzımdı)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam dediğim gibi olay zaten nays'a değil iş bankasına üye olmak bir nevi nays kullananları iş bankasına teşvik etmek için böyle bir kampanya yapıyorlar bende nays'a üyeydim bugün iş bankasına üye oldum ve anında geldi param

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hesabınızın ayarlar kısmında doğrulama bölümü var mı (ismini bilmiyorum benzer bir şey olması lağzımdı)
yok ama kampanyalardan ilgili bölme geldigimde beni müşteri ol kısmı cıkıyor altta ona basıncada benı işbankası hesabı acma sayfasına yönlendiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğim gibi olay zaten nays'a değil iş bankasına üye olmak bir nevi nays kullananları iş bankasına teşvik etmek için böyle bir kampanya yapıyorlar bende nays'a üyeydim bugün iş bankasına üye oldum ve anında geldi param
anladım peki aynı işlemi diğer ev ahalisi içinde yapmam gerekiyor demi eğer öyleyse uğraşmıcam

Top Bottom