- Konu Sahibi Konu Sahibi
Butuk ihtimalle naysa katildiniz.Nays kamlanyalae kisminda 500tl etkinligine katilinKampanya bitti mi , kayıt yaptım kimlikte onayladım ama 500tl gelmedi.
Butuk ihtimalle naysa katildiniz.Nays kamlanyalae kisminda 500tl etkinligine katilinKampanya bitti mi , kayıt yaptım kimlikte onayladım ama 500tl gelmedi.
500tl hediye para yazıyor ama mediamarktan alışveriş yapanlara özel , onun dışında başka yokButuk ihtimalle naysa katildiniz.Nays kamlanyalae kisminda 500tl etkinligine katilin
Su an bende goremedim destege sorayim500tl hediye para yazıyor ama mediamarktan alışveriş yapanlara özel , onun dışında başka yok
evet bu önemliSu an bende goremedim destege sorayim
hocam konustunmuSu an bende goremedim destege sorayim
O başka bi olay sanırım hocamne oldu beyler gelen parayı sadece madımarktamı kullanabılıyorsunuz
cok uzak kaldım konuya bzıım evde 3 tane 18 yas altı kişi va bundan dolayı olmuyor galıba bırde iş bankasına üye olmamız sartı kosulmus yanı sadece nays ındırıp üye olmakla işe yaramıyor galibaO başka bi olay sanırım hocam
evet bu önemli
Hala devam ediyor fakat gozukmuyor.Ama devam ediyor500tl hediye para yazıyor ama mediamarktan alışveriş yapanlara özel , onun dışında başka yok