kral doğrulama yöntemi için baya kartla doğrulama seciyorum ama kart yok nasıl yapacagimGüle güle kullanın
Kral bir şey soracam bu doğrulama yöntemi seç kısmı var ya orda kartı seciyorum ama kart yok nasıl yapacazBeyler parayı aldım bugün kaydi tamamlayarak da şimdi iş bankasından hesabımı sildirmek olur mu?
Dogrulama yontemi derken anlayamadim.Sag ustte canli destek var gorebiliyorsaniz ona baglanip bi yardim alınkral doğrulama yöntemi için baya kartla doğrulama seciyorum ama kart yok nasıl yapacagim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral bir şey soracam bu doğrulama yöntemi seç kısmı var ya orda kartı seciyorum ama kart yok nasıl yapacaz
Silmeye gerek var mı nays güzel iş bankasıda varsa naystan çekim falanda yaparsın bir zararı yok niye kapatmak istiyorsun?Beyler parayı aldım bugün kaydi tamamlayarak da şimdi iş bankasından hesabımı sildirmek olur mu?
26araliga kadar vakit vardevam ediyor mu
aile üyeleri üzerinden yaptım onlarda istemiyor kapatalım diyor.Silmeye gerek var mı nays güzel iş bankasıda varsa naystan çekim falanda yaparsın bir zararı yok niye kapatmak istiyorsun?
kral benim bende sadece papara var diye kabul etmiyor sanırımaile üyeleri üzerinden yaptım onlarda istemiyor kapatalım diyor.