çekim yapabiliyor muyuz?Saniyeler içerisinde geliyor, 500 TL, merak edip kayıt yapacak arkadaşlar için.
Alıntıyı görüntüle
babana sadece vadesiz banka hesabı açılması gerektiğini banka müşteri kazanmak için böyle bir kampanya yaptığını söyleBen naysa üye oldugum icin faydalanamadim ve ailsms yaptirmak istedim fakat geri kafali ailem güvenmedi ve babam bana bağırdı çok şükür müslumaniz ya allah var
Profiline gir ordaÜye oldum fakat kampanyalar kısmında göremedim başka bir yere mi bakmam lazım?
Olduğu gibi çekebiliyosunuzçekim yapabiliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
babana sadece vadesiz banka hesabı açılması gerektiğini banka müşteri kazanmak için böyle bir kampanya yaptığını söyle
Cok sinirliyim bir daha bir sey istemem ondan su ançekim yapabiliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
babana sadece vadesiz banka hesabı açılması gerektiğini banka müşteri kazanmak için böyle bir kampanya yaptığını söyle
Sıkma canını. Ayrıca nays’a üye olman dert değil yeter ki iş bankasında hesabın olmasın yine 500₺ alabiliyorsun.Cok sinirliyim bir daha bir sey istemem ondan su an
musteri hizmetleri ne diyor acaba ?Nays üyeliği yetiyor, birkaç dakikada müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşme yapıp, kaydınızı yapıyorsunuz, tüm süreç 5dakika falan sürdü.
Kendi hesabın olmasi lazim diye biliyorumbeyler ibana 1 tl atarken kendi hesabımız olması zorunlu mu benim başka bi hesabım yok
23.59 yazıyor sitesinde yani evet.arkadaşlar bugün son mu