- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce üye oluysanız iş bankasına vermezlerDesteğe yazdım naysa daha önce üye olmuşsunuz size yok dedi
Daha önce üye oluysanız iş bankasına vermezlerDesteğe yazdım naysa daha önce üye olmuşsunuz size yok dedi
İş bankasına üye olmadım nays indirmiştim ama onaylı hesap değildi. Kampanyalarda onaylıya geç 500 TL hesabında diyordu hatta yine de vermediler.Daha önce üye oluysanız iş bankasına vermezler
evet doğru ben yaptım sanıyesinde bakiye yansıyor çok avantajlı1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 23-26 Aralık arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.Ek olarak minimum 18 yaşta olmanız gerekiyor
hesap actiysan yapabiliyorsun, orada musteri ol yaziyo musteri olunca 500 veriyohesap açıldıysa yapılmıyor demi
Aga not olarak eklermisin, hesabi olanlarin musteri kaydi olusturmasi gerekiyor. onaysiz nays hesabi olanlar katilabiliyor yani.1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 23-26 Aralık arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.Ek olarak minimum 18 yaşta olmanız gerekiyor
Musteri hizmetleeiyle konusun.Daha onceden nays kullaniyordum fakat eski telefonumdaydi.Yeni telefona gecince boyle demistiVerdiği hataya bak şaka gibi.
Hocam son aşamada İbana para atmamı istiyor ama Nays'da alıcı kısmına Nays yazmamı istedi bana gelen mesajda ise alıcı kısmına İş bankası yazmamı istiyor siz ne yazdınız acabaBana anında geldi fakat birkaç gün sonra da gelebilir
Hocam son adım için İbana para yollamanızı isterken alıcı kısmına nays'mı yazdınız yoksa İş bankası mı? Bende uygulamada nays Yaz diyor mesajda iş bankası yaz diyorkonuyu açan arkadaş sağolasın aldım hemen
Nays yaz hocamHocam son aşamada İbana para atmamı istiyor ama Nays'da alıcı kısmına Nays yazmamı istedi bana gelen mesajda ise alıcı kısmına İş bankası yazmamı istiyor siz ne yazdınız acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam son adım için İbana para yollamanızı isterken alıcı kısmına nays'mı yazdınız yoksa İş bankası mı? Bende uygulamada nays Yaz diyor mesajda iş bankası yaz diyor
Emin misiniz hocam siz yaptınız mı?Nays yaz hocam
türkiye iş bankası yazdımHocam son aşamada İbana para atmamı istiyor ama Nays'da alıcı kısmına Nays yazmamı istedi bana gelen mesajda ise alıcı kısmına İş bankası yazmamı istiyor siz ne yazdınız acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam son adım için İbana para yollamanızı isterken alıcı kısmına nays'mı yazdınız yoksa İş bankası mı? Bende uygulamada nays Yaz diyor mesajda iş bankası yaz diyor