müşteri temsilciliği olmak

Yiğido01

80+
Reaksiyon skoru
31
TR de müşteri temsilciliği olmak sizce mantıklımı home ofis evde çalışmak için ? ve sizce nereye başvursam düzgün biyer bulamadım pek hakim değilim bu tür şeylere

Bu konu hakkında bende bilgi sahibi olmak istiyorum varsa bilen birileri bi yardımcı oluverin be agalar

bol kufur istersen
interent ve destek hatııa başvur daha az kufur istersen hepsiburada vb
hiç kfur istemesen fabrika destek hatıı tarzı ki onların maaşı duşuktur

TR de müşteri temsilciliği olmak sizce mantıklımı home ofis evde çalışmak için ? ve sizce nereye başvursam düzgün biyer bulamadım pek hakim değilim bu tür şeylere
Genelde bilindik markalara form doldurmak daha mantıklı. Hepsiburada,trendyol vb yerler. Getir,dolap,yemeksepeti form gönderebilirsin

Yakın bir arkadaşım Vodafone müşteri hizmetlerinde çalışıyordu sanırım taşerondu ama. Müşterilerden dolayı çok sıkıntı çekiyordu. Habire ek paket yeni paket dayatmanı istiyorlar müşterilere. Günlük araman gereken azar yemen gereken müşteriler var. Müşteri sana küfür etse dahi telefonu kapatmaya hakkın yok. Belli bir kişiyi geçmen gerekiyor aylık paket satışında. Eğer bunları karşılamazsan üstlerin tarafından mobinge baskıya maruz kalıyorsun. İşin sonunda ya seni onlar çıkartıyor yada sen kendi isteğinle bırakıyorsun işi. Zor iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,249
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri