Neler Yeni

Müthiş(!) Sistemler Yapan Şahıs Hakkında Konu Açanlara Uyarı Verilmeli!

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Genelde Intel yada AMD isteyenlere o bütçede ve o kullanıcıya en iyi ne hitap ederse onu aldırırız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam reklam amacı taşısaydı konuyu açanlar adamı gömmek yerine överdi.
Amaçları o değil belki ama dolaylı yoldan reklam yapılmış oluyor hocam, sorun o zaten.:D

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Bence konuyu kapatalım çok uzadı

En İyi Cevap
1
1050 Ti 1660S'ten iyi diyip sonra da yorumlarda "Gerçekler sana yanlış gelebilir" demiyor olması bile yeter bana DA izlemek için :DDD

Adama dedim donanım arşivinin 1 milyondan fazla abonesi var senin bin abonen var diyorum adam donanım arşivi parayla aldı o aboneleri diyor donanım arşivi bu alemde tutunmaya çalışıyor diyor izlemeden dislike attığım tek kanal engin dede

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Forum yasalarının 2.bölümünün 1.fıkrasının 4.cümlesinin bilmem kaçıncı harfinin başlamasına öncülük ettiği kelimenin bilmem neyinci şusunun busunun şusundaki maddenin bilmem kaçıncı kararının ortaya karışık raporlanması sonucu elde edilen karara göre yapılan bilmem neyin sonucunda adamın sistemlerinin buraya atılmasında bir kusur bulunmamakla beraber atanlar da ceza almayacaktır.
Abi çok iyi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Vallahi sıktı, şu cahil-i cühela'nın konularını görmek istemiyorum. Gidip 3100 e 3060 takıyor üstüne yetmezmiş gibi A320 anakart kullanıyor. 1080Tİ fanlarını kullanarak sistem yapıyor. Kör cahil toplasa daha iyisini yapar.

Top Bottom