Müthiş(!) Sistemler Yapan Şahıs Hakkında Konu Açanlara Uyarı Verilmeli!

Genelde Intel yada AMD isteyenlere o bütçede ve o kullanıcıya en iyi ne hitap ederse onu aldırırız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam reklam amacı taşısaydı konuyu açanlar adamı gömmek yerine överdi.
Amaçları o değil belki ama dolaylı yoldan reklam yapılmış oluyor hocam, sorun o zaten.:D

Bence konuyu kapatalım çok uzadı

1050 Ti 1660S'ten iyi diyip sonra da yorumlarda "Gerçekler sana yanlış gelebilir" demiyor olması bile yeter bana DA izlemek için :DDD

Adama dedim donanım arşivinin 1 milyondan fazla abonesi var senin bin abonen var diyorum adam donanım arşivi parayla aldı o aboneleri diyor donanım arşivi bu alemde tutunmaya çalışıyor diyor izlemeden dislike attığım tek kanal engin dede

Forum yasalarının 2.bölümünün 1.fıkrasının 4.cümlesinin bilmem kaçıncı harfinin başlamasına öncülük ettiği kelimenin bilmem neyinci şusunun busunun şusundaki maddenin bilmem kaçıncı kararının ortaya karışık raporlanması sonucu elde edilen karara göre yapılan bilmem neyin sonucunda adamın sistemlerinin buraya atılmasında bir kusur bulunmamakla beraber atanlar da ceza almayacaktır.
Abi çok iyi

Amaçları o değil belki ama dolaylı yoldan reklam yapılmış oluyor hocam, sorun o zaten.:D
Dolaylı yoldan olabilir belki. Ama dolaylı yolların oluşma olasılığı zaten aşırı düşüktür.

Vallahi sıktı, şu cahil-i cühela'nın konularını görmek istemiyorum. Gidip 3100 e 3060 takıyor üstüne yetmezmiş gibi A320 anakart kullanıyor. 1080Tİ fanlarını kullanarak sistem yapıyor. Kör cahil toplasa daha iyisini yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,874
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri