H-hocamBirden gırtlağa kadar sokup
Alerjidendir. Kesin sebebi için imminoloğa (alerji uzmanına) gitmen lazımÇok ciddiyim.Yıllardır sebebini merak ederim bi soruyum dedim doktor falan varsa yardımcı olsun .
Benim kardeşim kivi yediği zaman öksürüyordu doktora götürünce kiviye alerjisi olduğunu öğrendikMuz yiyince öksürüyorum sebebi nedir ?
Hocam az sonra konu çok farklı yerlere gidecek, hazırlıklı olunHocam muzu ufak ufak ısırarak yiyeceksin. Birden gırtlağa kadar sokup ısırıp yersen nefessiz kalır tabi öksürürsün.
Yanlış anlamayın öyle demek istemedim. Öyle yiyenler var çünkü millet sokuyor gırtlağa kadar bütün yutuyor sanki muz kaçıyor.H-hocam
Haklısınız.Yanlış anlamayın öyle demek istemedim. Öyle yiyenler var çünkü millet sokuyor gırtlağa kadar bütün yutuyor sanki muz kaçıyor.
Hocam alerji uzmanına gitmistim bi 7 8 yıl önce. Alerji testinde toz kedi tüyü bide Havuc çıktmıstı. Havuca alerjikmisim zamanında ama simdi katur kutur havuc yiyorum hiç te birsey yapmıyor. Adam zamanında testi hatalı yapmış olabilrmi cünkü alerji geçmez derler.Alerjidendir. Kesin sebebi için imminoloğa (alerji uzmanına) gitmen lazım