Neler Yeni

İnsanlar neden garip bakıyorlar

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Selim
Annemle babam zorla hastaneye götürdüler öksürüyorum diye bende rastgele bir tişörtümü giydim kırışıkmış millet aval aval bana bakıyorlar
Sana öyle geliyor baksalar bana bakarlardı 😁 bir dünya marka pahalı kot pantolon ve gömleklerim var ama özel bir yere gitmedigim zamanlar sigara yanığı olan delik hatta alt tarafta baldirim gözüküyor sigara deliğinden etrafı da erimiş eşofman altı giyorum üstüne de elime ne geçtiyse kırışık filan giyip çıkıyorum ilginçtir ki sapken kimse bakmazdı nişanlandım yüzük takıyorum diye olmadık insanlar sulanıyor özelikle kasiyer ablalarimiz 🗿

Hanaz

80+ Gold
Annemle babam zorla hastaneye götürdüler öksürüyorum diye bende rastgele bir tişörtümü giydim kırışıkmış millet aval aval bana bakıyorlar
Kedimi gömdüğüm gün pazara uğradık üstüm başım çamur kıyafet beyaz altım açık mavi yarım çamur nerdeyse bana bakana dik dik baktım %60ı yolunu değiştirdi sende öyle yap sana bakana dik dik bak 07 09.24 👐
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kedimi gömdüğüm gün pazara uğradık üstüm başım çamur kıyafet beyaz altım açık mavi yarım çamur nerdeyse bana bakana dik dik baktım %60ı yolunu değiştirdi sende öyle yap sana bakana dik dik bak 07 09.24 👐
Aynısı bugun markettr yaşandı cola turka almış adam ben elimde gururla coca colamı taşıyorum. Kasaya koydum adam bana bakmaya başladı tüm bedenimi adama yönelttim dik dik bakmaya başladım adam yere bakarak çıktı.

Top Bottom