Yardım Müzik Dinlemek İçin Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerir misiniz ?

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
1000
Merhabalar otobüste metroda falan müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Yolculuk geçmiyor boş boş :) Bütcem 1000 TL böyle uzun ömürlü baş ağırtmayan kaliteli bişeyler varsa. Benim şuanki düşüncem Havit almak ama sizin varsa bildiğiniz kullandığınız önerirseniz sevinirim. Bütcem 1000 diye illaha 1000 lik bişey önermenize gerek yok 500tl falanda olabilir daha iyi olur hemde. Teşekkürler....

Merhabalar otobüste metroda falan müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Yolculuk geçmiyor boş boş :) Bütcem 1000 TL böyle uzun ömürlü baş ağırtmayan kaliteli bişeyler varsa. Benim şuanki düşüncem Havit almak ama sizin varsa bildiğiniz kullandığınız önerirseniz sevinirim. Bütcem 1000 diye illaha 1000 lik bişey önermenize gerek yok 500tl falanda olabilir daha iyi olur hemde. Teşekkürler....
Redmi buds 5 öneririm uzun süredir kullanıyorum

dediğiniz fiyatlarda kaliteli urun yok malesef en iyisi ya indim bekleyin yada bütçe arttırımı veyahut kredi kartına taksit
çok fazla profosyonel bir şeye ihtiyacım yok zaten sadece müzik dinleyeceğim.

Ya da
Ya da r50i
Qcy nin diğer ürünleri var, honor x5e ve x3 lite var 1000 lira altı. Benim tavsiyemse honor x5 lite

Geri