anker q30 vardı dün kampanya devam ediyor mu bilmiyorumselamlar
sesi yüksek verebilen sesi fiyatına göre iyi bi şekilde sunabilen bi kulaklık arıyorum
ortalama 1500 TL bütçe ayırabilirim, kablosuz olması çok iyi olur, kulaküstü olması tercihimdir
Müzik dinlemek için almayacak mısınızselamlar
sesi yüksek verebilen sesi fiyatına göre iyi bi şekilde sunabilen bi kulaklık arıyorum
ortalama 1500 TL bütçe ayırabilirim, kablosuz olması çok iyi olur, kulaküstü olması tercihimdir
bluetooth olacaksa ve gerçekten iyi ses kalitesi-karakteri istiyorsanız galaxy buds'ın son modelini alın.
kulak üstü biraz zor; iyi seçenek yok bildiğim; air pods max var; subbas ve tizler oldukça tatmin edici ama çok pahalı.
eğer kablolu ürünlere bakmak isterseniz, özellikle kulak içi tonla seçenek var; Moondrop Aria, Dunu Titan S, Tin hifi t3 plus, Truthear hexa (incelemesini yazdım buraya) vs var 1500'e kadar, ama biraz vergi ateşlemeniz gerekebilir 120-180 civarı olur ama belli olmuyor; eğer pt ile gelirse vergi kesiliyor.
eğer daha az bütçe ayırmak isterseniz 7hz salnotes Zero, Tangzu Wan-er gibi modeller var. 15-20$ civarı.
kulak içi kulaklığım var onu dışarıda kullanıyorum o yeterince tatmin ediyor beni, evde kullanmak için kulaküstü arıyorum aslında kulak içi bi yerden sonra kulağımı acıtıyor çünkü, 2kya çıksam herhangi bi model var mı güzelbluetooth olacaksa ve gerçekten iyi ses kalitesi-karakteri istiyorsanız galaxy buds'ın son modelini alın.
kulak üstü biraz zor; iyi seçenek yok bildiğim; air pods max var; subbas ve tizler oldukça tatmin edici ama çok pahalı.
eğer kablolu ürünlere bakmak isterseniz, özellikle kulak içi tonla seçenek var; Moondrop Aria, Dunu Titan S, Tin hifi t3 plus, Truthear hexa (incelemesini yazdım buraya) vs var 1500'e kadar, ama biraz vergi ateşlemeniz gerekebilir 120-180 civarı olur ama belli olmuyor; eğer pt ile gelirse vergi kesiliyor.
eğer daha az bütçe ayırmak isterseniz 7hz salnotes Zero, Tangzu Wan-er gibi modeller var. 15-20$ civarı.
Var aslında ama biraz bulması zor. Şahsen denemiş olduğum bir model yok ama stüdyo kulaklığı olarak geçen modellere bakabilirsiniz.SAMSUNG Galaxy Buds2 Kulak Ä°çi Bluetooth Kulaklık Violet
Spor yaparken, dizi film izlerken ya da görüÅmelerinizi kulaklık üzerinden daha rahat gerçekleÅtirebilirsiniz. Kulak içersine rahatlıkla konumlanır. Kutusu kulaklıÄı hem korur hem de Åarjının dolmasını saÄlar. SAMSUNG Galaxy Buds Kulakwww.mediamarkt.com.tr
bahsettiğiniz model bu mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulak içi kulaklığım var onu dışarıda kullanıyorum o yeterince tatmin ediyor beni, evde kullanmak için kulaküstü arıyorum aslında kulak içi bi yerden sonra kulağımı acıtıyor çünkü, 2kya çıksam herhangi bi model var mı güzel
referans veya hi fi segmentinde bi kulaklık aramıyorum aslında bütçeme göre sesi güzel olsun kafi bana anker q30 iyi gibi duruyor kutu içeriğide güzel hoşVar aslında ama biraz bulması zor. Şahsen denemiş olduğum bir model yok ama stüdyo kulaklığı olarak geçen modellere bakabilirsiniz.
Bütçe segmentinin sıkıntılı yanı bu: iyi, almaya değer bir model bulması zor oluyor.