Neler Yeni

müzik dinlemek için kulaklık önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
selamlar

sesi yüksek verebilen sesi fiyatına göre iyi bi şekilde sunabilen bi kulaklık arıyorum

ortalama 1500 tl bütçe ayırabilirim, kablosuz olması çok iyi olur, kulaküstü olması tercihimdir

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
logitech g435 var ama ses sızdırabiliyor

serwintes

80+ Gold
selamlar

sesi yüksek verebilen sesi fiyatına göre iyi bi şekilde sunabilen bi kulaklık arıyorum

ortalama 1500 TL bütçe ayırabilirim, kablosuz olması çok iyi olur, kulaküstü olması tercihimdir
anker q30 vardı dün kampanya devam ediyor mu bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
logaritma adam
kulak içi düşünürsen taotronics soundliberty 79 pro öneririm fiyatına göre çok iyi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech g435 var ama ses sızdırabiliyor
dışarı ses vermesi sorun değil ev içinde kullanacağım , bu modeli çok beğeniyorum ama oyuncu kulaklığı değil mi ses kalitesi nasıl?

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
selamlar

ortalama 1500 TL bütçe ayırabilirim, kablosuz olması çok iyi olur, kulaküstü olması tercihimdir
Müzik dinlemek için almayacak mısınız

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
bluetooth olacaksa ve gerçekten iyi ses kalitesi-karakteri istiyorsanız galaxy buds'ın son modelini alın.
kulak üstü biraz zor; iyi seçenek yok bildiğim; air pods max var; subbas ve tizler oldukça tatmin edici ama çok pahalı.
eğer kablolu ürünlere bakmak isterseniz, özellikle kulak içi tonla seçenek var; Moondrop Aria, Dunu Titan S, Tin hifi t3 plus, Truthear hexa (incelemesini yazdım buraya) vs var 1500'e kadar, ama biraz vergi ateşlemeniz gerekebilir 120-180 civarı olur ama belli olmuyor; eğer pt ile gelirse vergi kesiliyor.
eğer daha az bütçe ayırmak isterseniz 7hz salnotes Zero, Tangzu Wan-er gibi modeller var. 15-20$ civarı.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bluetooth olacaksa ve gerçekten iyi ses kalitesi-karakteri istiyorsanız galaxy buds'ın son modelini alın.
kulak üstü biraz zor; iyi seçenek yok bildiğim; air pods max var; subbas ve tizler oldukça tatmin edici ama çok pahalı.
eğer kablolu ürünlere bakmak isterseniz, özellikle kulak içi tonla seçenek var; Moondrop Aria, Dunu Titan S, Tin hifi t3 plus, Truthear hexa (incelemesini yazdım buraya) vs var 1500'e kadar, ama biraz vergi ateşlemeniz gerekebilir 120-180 civarı olur ama belli olmuyor; eğer pt ile gelirse vergi kesiliyor.
eğer daha az bütçe ayırmak isterseniz 7hz salnotes Zero, Tangzu Wan-er gibi modeller var. 15-20$ civarı.

bahsettiğiniz model bu mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulak içi kulaklığım var onu dışarıda kullanıyorum o yeterince tatmin ediyor beni, evde kullanmak için kulaküstü arıyorum aslında kulak içi bi yerden sonra kulağımı acıtıyor çünkü, 2kya çıksam herhangi bi model var mı güzel

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal

bahsettiğiniz model bu mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulak içi kulaklığım var onu dışarıda kullanıyorum o yeterince tatmin ediyor beni, evde kullanmak için kulaküstü arıyorum aslında kulak içi bi yerden sonra kulağımı acıtıyor çünkü, 2kya çıksam herhangi bi model var mı güzel
Var aslında ama biraz bulması zor. Şahsen denemiş olduğum bir model yok ama stüdyo kulaklığı olarak geçen modellere bakabilirsiniz.
Bütçe segmentinin sıkıntılı yanı bu: iyi, almaya değer bir model bulması zor oluyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Var aslında ama biraz bulması zor. Şahsen denemiş olduğum bir model yok ama stüdyo kulaklığı olarak geçen modellere bakabilirsiniz.
Bütçe segmentinin sıkıntılı yanı bu: iyi, almaya değer bir model bulması zor oluyor.
referans veya hi fi segmentinde bi kulaklık aramıyorum aslında bütçeme göre sesi güzel olsun kafi bana anker q30 iyi gibi duruyor kutu içeriğide güzel hoş

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Anlıyorum. Anker fena bir seçenek değil. Fiyatına göre güzel. Garanti seçeneğinizde olur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom